Alo!

Kaca se šiša na celavo

- M. M. / M. L.

Folkerka

Katarina Živković uspela je da duže od deset godina opstane u samom vrhu domaće muzičke scene, a u razgovoru za „Alo!“otkrila je sa kakvim se sve pritiscima javnosti svakodnevn­o suočava.

Katarina je za „Alo!“otvoreno govorila o problemima koji je muče, ali i zbog čega ne želi da javno govori o svemu što loše utiče na nju. Iako je, kako kaže, naučila da se nosi sa stresom koji njen posao donosi, Kaća nam je priznala da se često nađe u situaciji kada je na ivici živaca.

- Trenutno me muče brojni problem koje ne odajem javnosti, već se sama borim sa njima. Naučila sam sebe tako. Jednostavn­o, moje poteškoće ne smeju da utiču na moj posao - počinje priču za „Alo!“Živkovićev­a i dodaje da se oduvek trudila da bude profesiona­lna u poslu.

- Sama se borim kao lavica i ne dam da bilo šta poremeti moj raspored. Pevačica sam, tu sam da uveseljava­m narod, a ne da širim negativnu energiju - kaže Kaća, koja je, zbog posla kojim se bavi, često izložena pritisku javnosti. Zbog toga je, kako objašnjava, često na ivici živaca.

- Možda se jednog dana, kad budem prsla s mozgom, ošišam na ćelavo kao Britni

Spirs! - poručila nam je kroz smeh Živkovićev­a.

Ova poznata ,,Zvezda Granda“svoj muzički pravac menja, kako kaže, po trenutnom osećaju i raspoložen­ju, ali smatra da je poslednjom pesmom pogodila muzički fazon koji baš ide uz nju.

- Moja pesma ,,Ne javljajte“emotivno me je dirnula i mislim da i publika to oseća i prepoznaje. Definitivn­o sam sada ubola, stara Kaća se vratila! - rekla je pevačica za ,,Alo!“i objasnila da se nikada nije trudila da svima udovolji.

- Vidim da ima svakakvih, pa i negativnih komentara.

Međutim, ne obazirem se na njih jer me to nikada nije zanimalo - poručila je na kraju Živkovićev­a.

 ??  ?? FOTO: NENAD VUJANOVIĆ
FOTO: NENAD VUJANOVIĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia