Alo!

Ibra aee biti mentor Vlahoviaeu!

- S. R.

Izgleda da je potraga Milana za napadačem završena! Prema pisanju „Korijere dela sera“, centarfor Fjorentine Dušan Vlahović (20) ogromna je želja trenera Milaneza Stefana Piolija.

Čelnici kluba koji je tri puta osvajao Ligu šampiona, četiri puta Kup kupova, uz 18 titula u Italiji i pet kupova, smatraju da je mladi Srbin već pokazao da ima kvalitet za tim velikih ambicija, a u eventualno­m transferu bi veliku ulogu mogao da odigra i Zlatan Ibrahimovi­ć (38). Legendarni Šveđanin bi u Milanu odmah uzeo Vlahovića pod svoje i bio bi mladom Srbinu mentor. Uz to, Italijani tvrde da je Stefano Pioli, koji je na iznenađenj­e mnogih ostao u klubu, prosto zaljubljen u bivšeg napadača Partizana. Takve tvrdnje potkreplju­ju činjenicom da je upravo Pioli bio čovek koji je prvi put bacio u vatru Serije A golobradog klinca iz Beograda. Bilo je to na meču Inter-fjorentina 25. septembra 2018. godine. Kako Fjorentina nije raspoložen­a da proda Vlahovića za male pare, Milano je u procesu pravljenja strategije kako da odobrovolj­e čelnike „Viole“da uopšte počnu pregovore. Spremni su da za Vlahovića u Firencu pošalju novac, ali i da ponudu pojačaju nekim od igrača koje imaju pod ugovorima (Luis Paketa, Rikardo Rodrigez, Davide Kalabrija ili Tomaso Pobega). Da li će to biti dovoljno, kada se zna da Srbin ima ugovor sa Fjorentino­m do 2023. godine - ne preostaje nam ništa drugo da da sačekamo rasplet ove letnje fudbalske transfer sage.

Mladi centarfor bi mogao da stigne u redove italijansk­og giganta gde bi cake učio od čuvenog Zlatana

16 miliona evra je trenutno procenjena vrednost Dušana Vlahovića

 ?? FOTOGRAFIJ­E: PROFIMEDIA.RS ?? Napraviće od Srbina naslednika: Zlatan Ibrahimovi­ć
Klinac od koga se mnogo očekuje: Dušan Vlahović
FOTOGRAFIJ­E: PROFIMEDIA.RS Napraviće od Srbina naslednika: Zlatan Ibrahimovi­ć Klinac od koga se mnogo očekuje: Dušan Vlahović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia