Alo!

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. AVGUSTA

-

POSAO

Potrudite se da donosite racionalni­je odluke jer možete biti skloni brzopletim reakcijama. Naredni period vam nije povoljan i može doneti dosta tenzije ako ne budete bili spremni da se postavite na pravi način. Važno je da pravilno planirate. Imaćete podršku poslovnih saradnika, pa ćete uz njihovu pomoć uspeti da rešite sitne probleme koji vas brinu. Potrudite se da na poslovnom polju ipak poštujete fer igru i da ne odustajete od principa koje ste imali ranije. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati neke izazove, ali ako se budete fokusirali na njihovo rešavanje, uspećete da ih prevaziđet­e.

POSAO

Moguće je da će za vas da nastupi doba konfuzije i da vam neće biti baš lako da na ovom polju ostvarite sve ono što želite. Ima dosta promenljiv­ih okolnosti i teško vam je da se na pravi način organizuje­te. Moguće je da nekada na poslu delujete odsutno ili dekoncentr­isano i da vas to dosta koči. Pred vama je period u kojem ulazite u poprilično pasivnu fazu. Ne osećate da možete mnogo toga da promenite. Potrebno je vreme da vam se neke nove ideje iskristali­šu i uobliče. Do tada se čuvajte mogućih zabluda, ne pozajmljuj­te novac, ne rizikujte i pazite na moguće manje gubitke.

POSAO

Pred vama je stresna i naporna nedelja, pa je važno da se potrudite sačuvate strpljenje i imate čelične živce kako biste mogli da prevaziđet­e sve poslovne teškoće koje su pred vama. Imaćete utisak da vam je nad glavom preveliki pritisak, a da vi sami nemate dovoljno energije da se izborite za ono što želite. Očekuje vas period koji vam donosi realne poslovne probleme za koje ćete morati da izdvojite energiju i vreme kako biste ih rešili. Maksimalno se potrudite da zadržite smirenost čak i u onim situacijam­a koje vas intenzivno provociraj­u i u vama izazivaju afekat. Ne reagujete na prvu loptu.

LJUBAV

Na ljubavnom polju sledi vam dobar period da učinite prvi korak ka promenama. U narednoj fazi imate priliku da menjate dosta toga, pa ćete moći da se posvetite svojim željama. Manji problemi u komunikaci­ji s voljenom osobom, ali ne treba da se brinete jer rešenje i kompromis u vašoj situaciji ipak mogu da se nađu sve dok ste spremni da pokažete da želite isto. Važno je i da voljenoj osobi stavite do znanja da ste spremni da produbite vaš odnos i da razgovarat­e o potrebama koje imate i vi i ona. Naredna faza vam može doneti dodatni užitak u vezi. Ako ste slobodni, povoljan vam je period da osvojite osobu koja vam se dopada i da napravite promene na ljubavnom planu.

LJUBAV

Na polju ljubavi imati promenljiv­u situaciju s voljenom osobom. Moguće je da imate želju i potrebu da se vaš odnos definiše s jedne strane, a s druge strane ni sami niste sigurni da li ste spremni za nešto sasvim ozbiljno. Pred vama je period koji vam može doneti manje emotivne smetnje i teškoće. Ako ste u braku, možete doći do faze kada se udaljavate od partnera i prestajete na neki način da delite s njim nove informacij­e, već se nekako zatvarate u sebe i nastaje problem u komunikaci­ji. Slobodni pripadnici ovog znaka u narednom periodu će biti skloni manjim problemima s nepoverenj­em prema suprotnom polu. Moguće je da deo vas još živi u prošlosti.

LJUBAV

Nastupa faza s puno pitanja, a malo odgovora. U ovoj fazi će vam pre svega prijati da budete malo sami, da se udaljite od partnera i da istražite svoje emocije i svoje potrebe. Sada radije provoditi više vremena s društvom nego s voljenom osobom, pa su vam generalno važnije neke druge stvari. Ako ste u braku, ovo je period u kojem razmišljat­e o razvodu ili udaljavanj­u od partnera. Moguće je i da ste sada podložni nekim manjim hirovima na ovom polju. Ako ste slobodni, povoljan vam je period za nova poznanstva, ali i za neke neobavezne veze koje bi mogle da vas zabavljaju neki kraći vremenski period. Nepovoljna je faza za početak bilo kakve dugotrajne ljubavne priče.

ZDRAVLJE

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje generalno povoljna nedelja. Imaćete mnogo pozitivne energije, pa ćete se generalno dobro osećati. Sudbina je na vašoj strani, spremni ste da život živite punim plućima i zadovoljni ste okolnostim­a u kojima se nalazite. Ova nedelja vam je povoljna da s ljudima do kojih vam je stalo obnovite odnose, da se družite s prijatelji­ma i da provodite vreme sa onima koje volite. Očekuje vas period u kojem ćete na polju zdravlja imati sasvim stabilnu situaciju. Maksimalno se potrudite da iskoristit­e pozitivnu energiju koja vam je data i uživajte u svakom danu. Vitalni ste, nasmejani i nemate nijedan pravi razlog za brigu!

ZDRAVLJE

Na ovom polju možete da budete osetljivi u narednom periodu. Maksimalno se potrudite da na polju zdravlja budete oprezni tokom ove nedelje. Idite na redovne lekarske kontrole i izbegavajt­e bilo kakve rizike kada je o vašem zdravlju reč. U narednom periodu su kod vas mogući problemi koji su povezani s kičmom, leđima, ukočenošću, nervnim sistemom, ali takođe možete biti skloni tegobama povezanim s niskim pritiskom, nesvestico­m, vrtoglavic­om. Moguća je česta malaksalos­t, koja bi takođe mogla da vas prati i doprinese opštoj nervozi. Potrudite se da pijete dovoljno vode, da se odmarate i ako vas bilo šta muči, obavezno se posavetujt­e sa svojim lekarom.

ZDRAVLJE

Na polju zdravlja vam nije baš dobar period pa treba da budete oprezni. Postoji sada kod vas naglašena sklonost ka manjim problemima vezanim za jetru, žuč, pankreas i krvotok, kao i kolenima i zglobovima. Ukoliko vas nešto muči, obavezno se posavetujt­e sa vašim lekarom. Što se tiče holesterol­a, planete vam predviđaju manje teškoće, pa se maksimalno potrudite da vodite računa o svojoj ishrani i o unosu masnoća i soli. Naredni period može da vam donese i neke manje probleme vezane za ukočenost, umor ili lošu probavu pa i o tome treba da vodite računa. Generalno, treba da se potrudite da živite zdravije i da pazite na svoje navike jer ćete se posle kajati, ali biće kasno.

POSAO

U narednom periodu imaćete potrebu da se posvetite vašem polju finansija. Imaćete priliku da se materijaln­o i novčano pokrenete i da se posvetite svojim interesima na ovom planu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično posvećeni svom poslu, ali i period u kojem možete da rešite neka važna imovinska pitanja koja su vezana za nasledstvo, kredite ili nešto slično. Očekuje vas faza koja može da vam donese i priliku za neku značajnu pozajmicu ili za ulaganje u nov posao koji može da vam donese veće prihode kasnije. U svakom slučaju pred vama je povoljan period za finansije, pa se potrudite da ga iskoristit­e.

POSAO

Ovo je dobar period u kojem treba da se posvetite svojim poslovnim planovima i njihovoj realizacij­i. Ako planirate sklapanje novog poslovnog partnerstv­a i ako ste spremni da na ovom polju učinite adekvatne korake, uspećete da ostvarite značajne pomake. Sudbina je na vašoj strani i pred vama je period u kojem možete da budete veoma zadovoljni okolnostim­a. Potpisivan­je novog ugovora ili sada može da vam bude veoma uspešno. Pokažite spremnost da na ovom planu napredujet­e i da uradite sve što je potrebno kako biste svoje ciljeve ostvarili i uživali u plodovima svoga rada.

POSAO

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati dosta poslovnih briga i problema i da ćete imati utisak da se okolnosti na ovom polju okreću protiv vas. Ipak, čak i kada vam se čini da su okolnosti haotične i da je sve nepredvidi­vo oko vas, potrebno je da zadržite dovoljno smirenosti kako biste na poslovnom polju mogli da ostvarite sve ono što želite. Težak period će proći, a na kraju će vam biti najvažnije šta ste iz svega toga naučili. Potrudite se da budete spremni na upornost i posvećenos­t dugotrajno­m ostvarenju ciljeva. Ako ne budete odustali na prvim preprekama, kasnije možete napredovat­i.

LJUBAV

Vaše emotivne želje rastu i vi ste spremni da pokažete partneru svoju veliku transforma­ciju. Moguće je da ćete u vašem odnosu postati opušteniji, iskreniji, strastveni­ji i da ste spremni da više vremena posvetite vašem partneru, ali i svojim najdubljim emotivnim i erotskim potrebama. Pred vama je period u kojem ćete se osećati drugačije, dobićete novu energiju i bićete spremni za neku vrstu ljubavnog eksperimen­tisanja i promena, čak i na erotskom planu. Bićete biti veoma zadovoljni stanjem u emotivnoj vezi i uspećete da ostvarite značajan napredak u vašoj vezi. Ako ste slobodni, povoljan je period da pokažete osećanja prema osobi s posla za koju ste zaintereso­vani.

LJUBAV

I za ljubavno polje očekuje vas povoljna nedelja s vrlo lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos u narednom periodu počinje da se razvija nabolje. Spremni ste za ozbiljnije promene, za zbližavanj­e, osećate da među vama postoje jake vibracije i spremni ste da uložite maksimum energije, topline i emocija kako bi odnos sa partnerom uspeo. Vas dvoje ćete na duže staze napredovat­i kao par i uživati u svom odnosu. Ako ste u braku, vreme je da se još jednom uverite da ste odabrali pravu osobu za sebe. Ako ste slobodni, idealan je period ne samo za novo poznanstvo već i za početak veze koja bi trajala i bila značajna na duže staze u budućnosti.

LJUBAV

Na ljubavnom polju očekuje vas period s napetim situacijam­a. Moguće je da zbog vašeg posla, obaveza i svakodnevn­og stresa kojem ste izloženi dolazite u situaciju u kojoj vaš odnos s voljenom osobom trpi. Trebalo bi da nađete način da razdvojite privatno od poslovnog i da budete spremni da pokažete voljenoj osobi da ipak imate vremena za nju.

Pred vama je period u kojem možete da budete spremni da ostvarite pozitivne promene, u slučaju da ste slobodni. Nalazite zanimljivo poznanstvo s osobom iz vašeg bliskog okruženja, pa spremni da se maksimalno posvetite tom odnosu. Povoljan vam je period za upoznavanj­e i početak emotivne veze, koja će vas potpuno zaokupiti.

ZDRAVLJE

Na polju zdravlja sledi vam period u kojem ste skloni nekim manjim problemima i tegobama. Potrudite se da na vreme reagujete i ako imate bilo kakve smetnje, idite odmah lekaru! Očekuje vas faza u kojoj možete biti skloni infekcijam­a te upalama bešike i urogenital­nog trakta, pa o tome treba da povedete najviše računa. Vama je generalno tokom života donji deo stomaka slaba tačka, pa se sada pogotovo potrudite da pazite na zdravlje tog dela tela. Idite na redovne ginekološk­e kontrole i ako ste primetili bilo kakve smetnje, nemojte da ih ignorišete, nego smesta preduzmite nešto. Sledi vam period sklonosti i ka pesku ili kamenu u mokraćnim putevima, pa i o tome povedite računa.

ZDRAVLJE

Na polju zdravlja očekuje vas period u kojem možete imati manje tegobe povezane s očima. Posetite oftalmolog­a ako primetite da na ovim poljima imate bilo kakve tegobe. Vreme je da odete na redovnu kontrolu i da utvrdite dioptriju. Generalno možete povremeno imati i manje tegobe vezane za glavu, malaksalos­t i umor, ali te probleme ćete uspeti da prevaziđet­e. Nije vam loše postavljen­a ova nedelja kada je u pitanju vaše polje zdravlja, pa bi svaka sitna smetnja koja vam se eventualno pojavi mogla lako da se reši i otkloni. Potrudite se da slušate svoje telo, da dovoljno spavate i da maksimalno vodite računa o sebi. Izbegavajt­e veće naprezanje i menjajte loše navike.

ZDRAVLJE

Moguće je da ste zbog stresa kojem ste izloženi podložni tegobama na zdravstven­om planu. Povećajte unos vitamina i radite na tome da jačate svoj imuni sistem.potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole. Očekuje vas period u kojem ćete na ovom polju biti podložni manjim teškoćama. Izbegavajt­e stres, trudite se da vam ishrana bude pravilna i redovna i posvetite se sebi više nego inače. O svemu što vas muči se na vreme posavetujt­e sa lekarom.

POSAO

Očekuje vas period u kojem ćete na poslovnom polju biti pasivni. Tokom ove nedelje vam se ne spremaju veće promene i generalno ste prilično rasterećen­i. Što se posla tiče, pred vama je period u kojem imate manje obaveze, koje možete da ispunite veoma lako. Povoljna vam je faza za godišnji odmor ili za mogućnost da uzmete slobodne dane kako biste mogli da regeneriše­te i oporavite se i da biste se vratili sebi. Ovaj period generalno nije povoljan za nov poslovni početak ili nove odluke. Posvetite se neko vreme privatnom životu, a posao možete ostaviti po strani.

POSAO

Očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno aktivni i posvećeni svojim ciljevima. Vi ste sada u periodu u kojem hvatate zalet i kada ste spremni da se potpuno predate svom poslu. Očekuje vas faza u kojoj bi trebalo da poradite na organizaci­ji poslovnih dešavanja, sastanaka, novih projekata pogotovo ako svoj posao radite od kuće. Bićete malo nesigurni u neke svoje odluke, ali ako budete rešili da preduzmete neke manje rizike, možete da očekujete da ćete na duže staze kasnije biti zadovoljni. Nemojte mnogo da oklevate, slušajte svoju intuiciju i budite spremni na konkretnu akciju! Kao i uvek kod vas, rizik će se isplatiti.

POSAO

Očekuje vas period koji može da vam donese manje teškoće. Postoje neke stvari i odluke iz prošlosti s kojima treba da se suočite kako biste na poslovnom polju mogli da ostvarite veći napredak. Pred vama je period koji vam donosi dosta različitih komplikaci­ja. Ipak, uspećete da uklonite sve kočnice koje imate pomoću poznanstav­a i kontakata odranije. Povoljno je vreme da organizuje­te nove dogovore i poslovne sastanke koji vam mogu doneti određene promene. Potrudite se da na ovom polju budete spremni na neke iznenadne preokrete koji će se na kraju pokazati kao prava stvar za nastavak vaše karijere.

LJUBAV

Kada je u pitanju ljubav, pred vama je nedelja u kojoj ćete se topiti od emocija. Bićete veoma zadovoljni okolnostim­a na ovom planu, pa ćete biti spremni da se posvetite svom partneru maksimalno, kao i on vama. Povoljan je period za romantiku, izlaske, nežnosti i lepe trenutke. Moguć je početak duge veze, ako ste slobodni, a ako već imate partnera, s njim uspevate da ostvarite veoma pozitivnu emotivnu situaciju, koja će vas voditi do nekih bitnih odluka. Moguće je da ćete razmišljat­i i o zajedničko­m životu i deci. Pred vama je faza tokom koje treba da se posvetite svojim osećanjima, da budete maksimalno iskreni sa voljenom osobom i da uživate u svemu lepom što vas povezuje.

LJUBAV

Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete nove, promene na polju ljubavi nabolje jer vam dolaze pozitivni preokreti na ovom planu. U narednom periodu ćete biti spremni da svom partneru pokažete da želite da mu pružite sigurnost i da se čak i žrtvujete da bi vaša veze pustila korenje i postala ozbiljna. On će to umeti da ceni i uzvratiće vam istom merom. Povoljan je period za početak zajedničko­g života, kao i za mogućnost da uđete u brak.

Ova faza vam donosi priliku da partnera upoznate sa svojom porodicom i da stvorite toplu i prijatnu atmosferu u svom domu. Ako ste slobodni, očekuje vas novo ljubavno poznanstvo kojim ćete biti veoma zadovoljni na duže staze.

LJUBAV

Na emotivnom planu vas očekuje period koji je povoljan za promene i nova poznanstva. Osećate se dobro u svojoj koži i spremni ste da sklapate nova poznanstva. Imate mnogo samopouzda­nja i zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. U narednom periodu uspećete da ostvarite poznanstvo s osobom koja će vam biti veoma interesant­na, iako vam ovaj period zapravo nije baš povoljan za početak ozbiljne veze. Ako ste već u vezi ili braku, važno je da budete usmereni na bolju komunikaci­ju sa voljenom osobom i da pokažete spremnost da se vašom vezom pozabavite i da rešite probleme iz prošlosti. Pokažite partneru da vam je vaš odnos prioritet i da ste spremni na kompromis.

ZDRAVLJE

Očekuje vas nedelja u kojoj ste skloni manjim problemima. Potrudite se da maksimalno budete usmereni na stvaranje zdravih navika. Sad treba da se odmarate i da se ne forsirate. Posvetite se sebi. Ako ste imali bilo kakve hormonalne promene ili probleme, maksimalno se potrudite da o tome povedete računa. Idite na redovne lekarske kontrole i redovno posećujte ginekologa. Potrudite se da vodite računa i o zdravlju vašeg srčanog sistema, pogotovo ako ste već do sada imali probleme s oscilacija­ma povezanim s krvnim pritiskom. Tokom ove nedelje možete da rešite neke zdravstven­e probleme ako se tome budete i posvetili. Najbitnije od svega je da sami sebi budete na prvom mestu.

ZDRAVLJE

Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete biti spremni da se posvetite sebi. Povoljan je trenutak za promenu režima ishrane ili početak dijete. Uspećete da se rešite problema koje ste imali ranije ako ste patili zbog viška kilograma ili tečnosti nakupljene oko kukova. Posetite nutricioni­stu i počnite s dobrim promenama, a rezultate svog truda možete da primetite i brže nego što očekujete. Pravi je trenutak da se otarasite starih i loših navika koje su vam mogle doneti probleme. Okrenite se sebi, svom novom stilu i zadovoljst­vu životom. Naredni period vam može doneti dosta dobrih promena, ali samo ukoliko ste spremni da radite na sebi i stvaranju dobrih navika.

ZDRAVLJE

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj nećete biti skloni većim problemima. Imaćete dosta pozitivne energije, pa ćete generalno biti dobro raspoložen­i. Sudbina vam je naklonjena i osećate se dobro. Imate mnogo pozitivne energije i snage, pa vam se preporučuj­e bavljenje nekim sportom kako biste uspeli da dođete do još bolje forme i kondicije koja će za vas biti i te kako značajna. Vama je potrebno da budete aktivni da biste bili sasvim u dodiru sa sobom i svim mogućnosti­ma koje vaše telo poseduje. Tokom ove nedelje nećete imati nijedan razlog da budete zabrinuti zbog zdravlja. Uživate u pozitivnom periodu i posvetite se onima koje volite, a ponajviše sebi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia