Alo!

Živeo za brzinu, a brzina ga je ubila!

- N. GAVRILOV

Živeo za vožnju na motoru i na kraju nastradao! Motociklis­ta Željko Zečević (31) iz sela Polumir kod Kraljeva, poginuo je na Ibarskoj magistrali kod sela Baljevac kada je sleteo s puta i udario u ogradu fudbalskog terena! Bio je pasioniran­i bajker kao i njegova devojka, a 2016. je na Fejsbuku postavio poster u kojem piše: „Ako me jednog dana ubije brzina, nemojte plakati, jer sam se smejao”, saznaje „Alo!”.

Tragedija se dogodila u nedelju, oko 19 sati, u smeru Raške ka Kraljevu, kod sela Baljevac, kada je Zečević udario u ogradu. Motor je bio potpuno uništen, a njemu nažalost nije bilo spasa.

Nije poznato zbog čega je motociklis­ta izgubio kontrolu nad vozilom.

- Željko je završio šumarsku školu u Kraljevu i radio je kao lovočuvar, ali su motori bili njegova najveća ljubav! Obožavao je vožnju i bio je član bajkerskog kluba. Njegova devojka i nesuđeni tast su strastveni bajkeri. Bio je iskusan, svuda je išao motorom i činilo se da mu se ništa loše neće dogoditi - kaže njegov poznanik i dodaje da dodatnu tugu izaziva njegova objava na Fejsbuku.

- Kao da je predvideo svoju smrt... Motori su mu bili neverovatn­a pasija. Čak mu je i profilna slika sa kacigom i motorom! - kaže naš sagovornik. Prijatelji pokojnog Zečevića opraštali su se od njega na Fejsbuku, ostavljaju­ći tužne poruke.

- „Ljudino, uvek si bio tu za druženje i atmosferu! Neka ti je večna slava, večno počivaj u miru!“, „Moje saučešće...naše dete je otišlo! Taj osmeh i energija...“- nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Posle nesreće se stvorila gužva na Ibarskoj magistrali zbog čega se saobraćaj odvijao usporeno, samo jednom saobraćajn­om trakom. Istraga utvrđuje kako se dogodila tragedija.

Pre četiri godine je na svom Fejsbuku postavio poster na kojem piše: „Ako me jednog dana ubije brzina, nemojte plakati, jer sam se smejao”

 ??  ?? Motori su mu bili pasija: Željko Zečević
Motori su mu bili pasija: Željko Zečević
 ??  ?? Mesto nesreće kod sela Baljevac
Mesto nesreće kod sela Baljevac

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia