Alo!

Kupovali nakit i smejali se

- N. G. - E. S.

Mladoženja Goran S. (39) iz sela Negosavlje kod Medveđe obesio se u tuš-kabini hotelske sobe na periferiji Leskovca, nekoliko dana uoči svoje svadbe! Goran je izvršio samoubistv­o kada je njegova verenica na 15 minuta izašla iz sobe, saznaje „Alo!“.

Ništa nije ukazivalo na tragediju jer su Goran i njegova verenica za nekoliko dana planirali venčanje i pripreme su uveliko trajale, navode njihovi poznanici.

Kako saznajemo, telo momka pronađeno je u ponedeljak oko 22.45 sati u hotelskoj sobi, a stravičan prizor zatekla je upravo njegova verenica.

- Pronađen je obešen kožnim kaišem u tuš-kabini. Goran je godinama živeo i radio u Beogradu, a došao je u svoje selo da proslave svadbu. Neki pominju da je navodno izbila porodična svađa i da su budući mladenci otišli u hotel, a da se tragedija dogodila dva sata kasnije.

- Goran i verenica su se prijavili u hotel u ponedeljak oko 21.30 sati. Sat vremena

Goran i verenica su uoči tragičnog događaja bili nasmejani i raspoložen­i.

- Goran, njegovi roditelji i buduća snajka bili su u Leskovcu, gde su joj njegovi roditelji kupili i poklonili zlatni nakit. Svi su bili veseli i srećni. Goran je i sam jedva čekao svadbu jer je najviše želeo da osnuje svoju porodicu - kaže naš sagovornik blizak porodici.

kasnije devojka je izašla iz sobe i zadržala se napolju svega 15 minuta. Međutim, kada se vratila u sobu, videla je svog verenika obešenog u tuš-kabini. U hotel su ubrzo stigli Goranovi roditelji i sestra. Policija je obavila razgovor sa njima, a tokom razgovora njegov otac je pitao buduću snaju: „Što niste ostali da prespavate u selu?“, na šta je ona odgovorila: „Goran se žalio da se ne oseća najbolje. U autu je bilo mnogo vruće, pa smo odlučili da prespavamo u hotelu“tvrdi naš izvor.

Prema nezvanični­m informacij­ama, Goran je nekoliko dana boravio u selu zbog priprema oko svadbe, ali morao je da se vrati u Beograd pošto je 4. avgusta trebalo da bude na poslu.

- Sumnja se da je Goran namerno poslao svoju devojku da ode do automobila, koji je bio parkiran ispred hotela, samo da bi učinio to što je naumio. To ukazuje na to da je definitivn­o planirao samoubistv­o i da se to nije odjednom dogodilo - tvrdi naš sagovornik.

Prema rečima hotelskog osoblja, niko od njih nije čuo ništa sumnjivo.

- Šta se među njima dešavalo, ne znamo. Tragedija je uznemirila osoblje. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je samo mogla da potvrdi smrt. Telo su preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini da ne bismo uznemirili goste - ispričao je radnik hotela.

Istraga utvrđuje zbog čega je mladoženja izvršio samoubistv­o.

Carinici su 3. avgusta na Horgošu zaplenili 500 različitih rekvizita, među kojima su aparati, hemikalije i pirotehnič­ka sredstva za specijalne efekte koji se koriste u filmskoj industriji, a čija je vrednost procenjena na oko 11.000 evra. Plen je otkriven u automobilu „ford rendžer“mađarskih tablica, u kojem su bila dva Mađara.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia