Alo!

Medicinari­ma besplatan ulaz na meèeve Voše!

Leota se u programu uživo na televiziji DAZN pojavila u sportskim patikama, ali i sa roze „roleksom“od 43.050 evra

- V. ZOGOVIĆ S. R.

Atraktivna Dileta Leota pobrala je simpatije fudbalskih poklonika i van granica svoje rodne Italije. Voditeljku televizije DAZN izdvaja prepoznatl­jiv šarm, pa privlači pažnju čak i kada se u uključenji­ma sa terena Serije A pojavi kežual obučena.

Za nedavni raport sa meča našeg Sergeja Milinković­a Savića, kada je njegov Lacio ugostio Kaljari, Leota se odlučila za nešto opušteniji dres-kod. Garderoba

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će svi medicinski radnici koji se bore protiv koronaviru­sa naredne dve godine moći besplatno da gledaju utakmice tog kluba.

- U ovom trenutku u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske

koja ne ističe njene atribute i sportske patike nisu nešto na šta su njeni fanovi navikli i zbog čega je zapravo devojka iz Katanije stekla planetarnu popularnos­t. Ali ekstravaga­ntni detalj na njenoj ruci koji vredi čitavo bogatstvo bio je povod da ponovo završi na novinskim stupcima. Dileta se, naime, pohvalila novim satom „roleks kosmograf dajtona“roze boje, koji na zvaničnoj internet prezentaci­ji renomirano­g brenda košta 43.050 evra! Skupoceni sat inače može da se naruči u raznim bojama i varijantam­a (zlatni, platinasti...), a zaštitna lica poput Viktorije Bekam, Lindzi Von i slavnih glumica i manekenki rado nose i ističu svoj prestižni modni detalj. sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti - rekao je Dragoljub Samardžić, vršilac dužnosti predsednik­a Vojvodine.

- Svima njima ponudićemo specijalne knjižice, sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine. Ako neko od njih jednog dana postane i naš navijač ili simpatizer, to će nam biti velika čast i zadovoljst­vo - dodao je on.

 ??  ?? Najatrakti­vnija sportska novinarka uvek spremna za akciju: Dileta Leota
Najatrakti­vnija sportska novinarka uvek spremna za akciju: Dileta Leota

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia