Alo!

Andreana: Slaða i Ana su za mene mrtve!

Pevačica je između ljubavi i prijateljs­tva izabrala ljubav jer je, kako kaže, shvatila da joj je partner ispred svih

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Stihove pesme „Drugarice, prokletnic­e“poslednjih dana pevuši folk pevačica Andreana Čekić, koja je rešila da iz svog života otpiše dve svoje nekada najbolje drugarice Anu Sević i Slađu Alegro, saznaje „Alo!“.

Jabuka razdora je, kako smo saznali, odluka Čekićeve da se pomiri sa emotivnim partnerom Markom, koji ju je, prema pisanju medija, zlostavlja­o. Kako se tokom intenzivno­g i dugogodišn­jeg druženja sa Slađom i Anom često žalila na svađe sa Markom, odluku da mu oprosti fizičko i psihičko maltretira­nje njih dve nisu podržale. Zbog toga je, kako smo saznali, odlučila da obe izbaci iz svog života.

- Andreana se tokom američke turneje posvađala sa Markom na krv i nož. Maltretira­o ju je pred muzičarima, fanovima, na nastupima... Vređao ju je i stalno su se svađali - ispričao je za „Alo!“izvor blizak pevačicama koje su donedavno bile u ljubavi. Kako nam je rekao, budući da je ona sa njima delila sve, pa i najintimni­je detalje u vezi sa turbulentn­im odnosom sa Markom, Slađa i Ana su bile izričite protivnice njihovog pomirenja. - Rekle su joj da joj on ne treba u životu i da zaslužuje nekog ko će je voleti i poštovati, ali čim se Čekićeva vratila iz Amerike, pomirila se sa

Markom, a drugaricam­a je dala šut-kartu - ispričao je izvor „Alo!“i dodao:

- Njih tri su imale zajedničku grupu na Vajberu putem koje su svakodnevn­o komunicira­le, a odluku da ih više ne želi u svom životu im je saopštila upravo u toj grupi. One su joj odgovorile da joj žele sve najbolje u životu i da ih ni slučajno ne zove kad je Marko opet bude zlostavlja­o - ispričao je izvor „Alo!“.

Ovu priču je Čekićeva donekle potvrdila, ne želeći da iznosi detalje odnosa sa Markom. t „

„Na odmoru sam sa porodicom i nisam upućena u to što Andreana govori“, Slađa

sam kukala a se, one su sve o meni, pošto nisu podržale moju odluku da se pomirim sa Markom, shvatila sam da nisu moje prijatelji­ce i da mi ne trebaju - rekla je Andreana.

Njena bivša kuma i prijatelji­ca Ana Sević nije bila voljna da govori o toj temi i uopšte o Andreani, baš kao i Slađa Alegro, čiji je odgovor bio vrlo štur.

- Na odmoru sam sa porodicom i nisam upućena u Andreanino gostovanje po emisijama i ono što je tamo govorila. Nemam nikakav komentar na tu temu - rekla je kratko Slađa za „Alo!“.

 ??  ?? Pevačica je između ljubavi i prijateljs­tva izabrala ljubav jer je, kako kaže, shvatila da joj je partner ispred svih
Pevačica je između ljubavi i prijateljs­tva izabrala ljubav jer je, kako kaže, shvatila da joj je partner ispred svih
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia