Alo!

Buba Koreli slika du*e i šalje dečku!

Bosanski reper šokirao javnost

- M. MITROVIĆ

Amar Hodžić, koji se u poslednjih nekoliko godina proslavio pod imenom Buba Koreli ne prestaje da šokira javnost. Nakon priznanja da ima dve devojke koje znaju jedna za drugu, sada je otišao korak dalje i na svom Instagram nalogu objavio fotografij­u na kojoj se vidi kako leži nag u krevetu i fotografiš­e svoju zadnjicu. Odmah nakon ove objave, on je postavio identičnu fotku svog saradnika Omara, koju je verovatno dobio od njega, pa ju je iskoristio za objavu.

- Paša - napisao je Bubin kolega kao komentar na fotografij­u na kojoj se vidi njegova guza, što je pokrenulo spekulacij­e da bosanski reper ima posebne prohteve, te da su njih dvojica nešto više od prijatelja.

Kako su mediji širom Balkana ranije pisali, Buba je zahtevao od svojih devojaka Jasmine i Petre da ga oslovljava­ju sa ,,sultanu moj“, te su mnogi komentaris­ali da ih smatra robinjama. No, izgleda da je sada prešao na „roba“koji ispunjava sve njegove prohteve, tvrde fanovi.

Kako bismo saznali u kakvom su odnosu reper i njegov saradnik, te da li tu ima nešto više od poslovne saradnje, kontaktira­li smo PR tim Bube Korelija, ali nisu bili dostupni za komentar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia