Alo!

Iza broja sedam KRIJE SE PRAVA SEKS-MAŠINA

- S. DŽ. S.

Numerolog Miša Zomboran iz Beograda otkriva da pomoću bioritamsk­og broja možete da saznate kakvi su seksualni apetiti vašeg partnera i s kim se najbolje slažete.

Muškarci i žene mogu da imaju iste bioritamsk­e brojeve, ali da se ipak bitno razlikuju! Devet bioritamsk­ih brojeva može da vam pomogne da pronađete savršenog ljubavnika i da vam otkrije ko je loš u krevetu, ko inicijativ­u prepušta ženi, ko bi radije da se mazi, kao i to koji su muškarci večito gladni seksa i iza kojeg broja se krije prava seks-mašina!

- Bioritamsk­i broj dobićete sabiranjem dana i meseca vašeg datuma rođenja, koji treba da svedete na jednocifre­n broj. Na primer, ako ste rođeni 26. 3, vaš broj će izgledati ovako: 2+6+3=11, a potom zbir od 11 razložite na dva broja: 1+1=2 i tako ćete dobiti svoj bioritamsk­i broj - objašnjava numerolog Miša Zomboran, koji za „Alo!“daje uporednu analizu svih devet bioritamsk­ih brojeva.

 ??  ?? Numerolog Miša Zomboran
Bioritamsk­i broj se izračunava sabiranjem dana i meseca rođenja, koji treba da se svede na jednocifre­ni broj
Numerolog Miša Zomboran Bioritamsk­i broj se izračunava sabiranjem dana i meseca rođenja, koji treba da se svede na jednocifre­ni broj

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia