Alo!

Savo: Odlazim! Uprava: Ostani!

Čelnici kluba u Humskoj na sednici Odbora za hitna pitanja pružili podršku treneru i dali mu odrešene ruke da zavede red među raspojasan­im prvotimcim­a

- S. R.

Čelnici kluba na sednici Odbora za hitna pitanja pružili podršku treneru i dali mu odrešene ruke da zavede red među prvotimcim­a - Ja odoh - ponovio je Savo Milošević!

- Ostani, molimo te - rekoše u Partizanu.

Na ove kratke izjave sveo se dug dan u Humskoj posle iznenađuju­ćeg i razočarava­jućeg poraza crno-belih u Novom Pazaru (2:3). Na zasedanju Odbora za hitna pitanja na kraju je odlučeno i dogovoreno da Savo Milošević dobije šira ovlašćenja i da ipak ostane na trenerskoj klupi. Čini se da je ovo zaista bilo Savino poslednje upozorenje, pošto je odmah posle meča u Novom Pazaru javno osudio pristup pojedinih igrača.

- Vrlo sam razočaran. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće neke stvari da se menjaju. Ovo je i tužno i ružno od pojedinih igrača - grmeo je Savo.

E sad - ili će kompletna ekipa morati da se uozbilji i zamisli nad svojom sudbinom ili će vrlo brzo „leteti glave“. Bez obzira na ugovore, status, godine... Ovako dalje više ne može, to je jasno svima.

- Savo je bio iskren u svom nastupu i oceni igre Partizana. To je zaista bilo tužno i ružno. Ovo je sezona u kojoj ovakve stvari i ovakva ponavljanj­a grešaka jednostavn­o nisu dopuštena i prihvatlji­va. Lično držim da je pristup utakmici jednog broja igrača bio ispod svakog nivoa, a posebno nivoa Partizana - istakao je Vladimir Vuletić, potpredsed­nik kluba, još uoči sednice Upravnog odbora Partizana.

Savo je bio iskren u svom nastupu i oceni igre Partizana, da je ona tužna i ružna

VLADIMIR VULETIĆ, potpredsed­nik Partizana

 ??  ?? Slušaće šefa il’ će raditi metla: Fudbaleri Partizana
Tempirana bomba: Savo Milošević
Slušaće šefa il’ će raditi metla: Fudbaleri Partizana Tempirana bomba: Savo Milošević
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia