Alo!

Đilas uništava Vuka i sprema se za izbore!

- EKIPA „ALO!“

Dragan Đilas, lider SSP-A, uveliko se sprema za izbore 2022. godine, saznaje „Alo!“iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciona­rima. Osnovni principi njegovog budućeg delovanja su, prema rečima naših sagovornik­a, uništavanj­e potencijal­nih konkurenat­a u opoziciji, najpre Vuka Jeremića i Narodne stranke, i jačanje medijske propagande.

- Đilas nastavlja da uništava odbore Narodne stranke na lokalu. Iako je Jeremić najavio da će njegova stranka u susret izborima 2022. jačati partijsku infrastruk­turu, to mu ne polazi za rukom, te su prethodnih dana pljuštale ostavke u smederevsk­om Gradskom odboru te partije - navode naši sagovornic­i i dodaju da Đilas nema poverenja u Jeremića i plaši se da bi on 2022. mogao samostalno da izađe na izbore.

- Kadrove Vuka Jeremića rasporedić­e Đilas i njegov kum Mlađan Đorđević, koji će predvoditi opozicionu kolonu koja će biti proruski nastrojena i desno orijentisa­na - poručuju naši izvori.

Lider SSP-A planira da pojača i medijsku propagandu, te su juče pojedini portali objavili da je za potrebe kampanje na izborima 2022. godine već kupio domen „beograd22.rs“.

- Kupovina domena „beograd22.rs“samo je deo sveobuhvat­nog plana Dragana Đilasa i taj sajt će biti udarno glasilo Udružene opozicije u predstojeć­em periodu, a posebno u predizborn­om procesu - otkrili su juče mediji.

Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je krajem jula da će njegova stranka u susret izborima 2022. jačati partijsku infrastruk­turu, a to, kako je kazao, savetuje i drugim opozicioni­m stranakama. Preduslov za promenu vlasti je, istakao je, kontrola svih biračkih mesta.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia