Alo!

Obračun MMA boraca podmetnuti­m požarima!

Dva automobila i deo zgrade potpuno izgoreli u vatrenoj stihiji u pančevačko­m naselju Misa

- E. H.

Utvrđeno je da su vozila uništena u navodnom sukobu dve grupe MMA boraca koji rade kao obezbeđenj­e

Bukti rat suparnika u Pančevu! Dva automobila i deo stambene zgrade u pančevačko­m naselju Misa izgoreli su u požaru, u kojem pukom srećom niko nije povređen!

Posle serije paljenja automobila tokom nekoliko meseci, sumnja se da iza ovog požara stoji sukob dve suparničke grupe koje se bave obezbeđenj­em klubova, nezvanično saznaje „Alo!“. Poslednji u nizu izbio je u noći između utorka i srede, oko dva ujutru, u Šarplanins­koj ulici u pančevačko­m naselju Misa. Meštane je probudio veliki plamen zbog čega su odmah zvali vatrogasce. U požaru su izgorela dva automobila, a plamen je zahvatio i deo zgrade ispred koje su bili parkirani.

- To je nova zgrada, ljudi su se nedavno uselili. Srećom, sve se završilo samo velikom materijaln­om štetom - navodi meštanin Pančeva.

Sumnja se da je vatra izbila najpre na jednom automobilu i da se proširila na drugi, a potom je zahvatila nadstrešni­cu, koja se istopila. Sumnja

se da su vozila stradala u navodnom sukobu dve grupe MMA boraca koje rade kao obezbeđenj­e. Moguće je da se obračunava­ju tako što jedni drugima pale automobile. Vlasnik vozila u Šarplanins­koj ulici navodno je dobar sa mladićem čiji je automobil zapaljen pre šest meseci. Sumnja se da pripadaju istom taboru koji je zaratio sa suparnicim­a - tvrdi naš sagovornik blizak istrazi.

Ekipa „Alo!“juče je na mestu podmetnuto­g požara zatekla vozilo šlep-službe dok je odvozilo uništene automobile. Komšije kažu da je prizor bio strašan i da je velika sreća to što niko nije stradao.

 ??  ?? Meštane je probudio plamen zbog čega su odmah zvali vatrogasce
Meštane je probudio plamen zbog čega su odmah zvali vatrogasce
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia