Alo!

Robijao umesto Magaša, pokajao se zbog vreðanja Peconija!

„Sestra Saška mi je odbrusila: ,Vidi, to što si ti neki mangup, mene ne zanima! Lezi u krevet, budi miran i primaj infuziju i lekove. Kakva, bre, mafija?! Ja sam za tebe mafija.’ Uvela me je u red i tako me spasla!“, kaže Nemanja Stamatović Žabac

- S. DŽ. S.

Preuzeo sam delo Ljube Zemunca i robijao šest i po godina u Frankfurtu zbog pištolja kojim je ubijen neki Hrvat

Predrag Ranković Peconi, prvi čovek , , TV Hepi , drug mi je iz detinjstva koga sam uvredio tokom učešća u rijalitiju i želim da mu se izvinim

Nemanja Stamatović Žabac, učesnik „Parova“koji je bio u vezi sa Milijanom Božić (22), proveo je četiri nedelje u bolnici zaražen koronaviru­som i za dlaku je izbegao smrt! U ispovesti za „Alo!“kaže da je u zatvoru bio više od 10 godina, ali da mu je kovid bolnica bolja škola od robije!

- Bio sam iza rešetaka zbog krađa i to mi je bila dobra lekcija, svojim sinovima sam govorio šta ne smeju da rade. Međutim, u bolnici sam bio četiri nedelje zbog korone i preživeo sam agoniju. Imao sam gušenje, bio sam priključen na kiseonik, a jednog momenta sam maltene umro! Umirio sam se, nisam imao bolove, nisam video sobu, već samo svetlost koja me obasjava. Kad mi je sestra gurnula braunilu, trgao sam se, a sveštenik preko puta mene mi je rekao da sam za dlaku izbegao smrt - kaže Žabac i dodaje da se svega nagledao. - Ljudi su kukali, stenjali, halucinira­li, neki su goli i mokri od urina sedeli u ćošku kupatila sa glavom na kolenima, dok su neki ležali uneređeni. Ja sam toliko oslabio, da mi se stomak zalepio za kičmu. Gledao sam kako žena pored mene umire. Bila je na respirator­u, ali je neprekidno tražila vodu. Sestra je dreknula: „Ne smeš, malopre sam ti dala četiri gutljaja!”, ali je ona kasnije nagla flašu i za tili čas je pomodrela i pala! Dotrčali su lekari, ali joj nije bilo spasa - seća se rijaliti takmičar i otkriva da ga je sestra Saška u Požarevcu postrojava­la, ali da joj je zahvalan zbog toga.

- Bio sam nervozan jer sam osećao da sam gotov, a Saška mi je odbrusila: „Vidi, to što si ti neki mangup, što zovu za tebe, mene ne zanima! Ovog momenta lezi u krevet! Budi miran i primaj infuziju i lekove. Kakva, bre, mafija?! Ja sam za tebe mafija! - Uvela me je u red i tako me spasla! Shvatio sam da želim da živim i da vidim porodicu i prijatelje. To me je nateralo da razmišljam o drugu iz detinjstva, prvom čoveku TV „Hepi“Predragu Rankoviću Peconiju, koga sam u trenutku besa uvredio tokom učešća u rijalitiju. Želim javno da se izvinim njemu i njegovoj porodici zbog izgovoreni­h reči. Peco, molim te, prihvati moje izvinjenje u ime našeg detinjstva! - otvoreno kaže Žabac, koji se družio sa svim žestokim momcima, a sa Peconijem za opkladu igrao fudbal.

- Ljubomir Magaš zvani Ljuba Zemunac sedeo je u kafani, a alkohol je mrzeo! Preuzeo sam njegovo delo i robijao sam umesto njega šest i po godina u Frankfurtu zbog pištolja kojim je ubijen jedan Hrvat. Kad je policija upala u lokal, bacio je pištolj pod sto i na italijansk­om dobacio: „Tu non mi konosko!”, što je značilo „ne poznaješ me“. Kad sam mu posle toga rekao da sam zbog njega zaglavio robiju, rekao je u šali: „Tako se kali čelik!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Žabac i Milijana
Žabac i Milijana
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia