Alo!

SLAVICA: Loše sam, imam temperatur­u 40

- M. MITROVIĆ M. M.

Filmski centar Srbije uložio je čak 40 miliona dinara za snimanje filma ,,Žetva“, koji govori o trgovini organima i ,,žutoj kući“na

Kosovu i Metohiji, a glavnu ulogu tumači Miloš Biković.

Prvi put srpski film režira

Amerikanac,

na šta je Biković posebno ponosan.

- Ovo je priča koja ima potencijal da postane međunarodn­i film i mislim da je jako dobro što je scenarista i reditelj Amerikanac, jer ćemo na taj način dobiti mogućnost za širu distibucij­u, a ne samo za njen lokalni karakter - izjavio je popularni glumac, koji se potom osvrnuo na dramatičnu radnju filma.

- Kada ljudsko zlo dostiže takvu kreativnos­t da čoveka rastavlja na sastavne, rezervne delove i tako ga prodaje, u tim trenucima dobro nadilazi standardni okvir funkcionis­anja i suprotstav­lja se tom zlu na jedan nadraciona­lan način - prokomenta­risao je Biković.

Folkerka Slavica Ćukteraš nedavno je preležala kovid-19, a sada je otkrila da se ponovo razbolela i dobila gnojnu anginu. Zbog visoke temperatur­e i kašlja, Ćukterašev­a je posetila bolnicu u Novom Sadu, gde je, kako je otkrila, imala neprijatnu situaciju, pa je nakon toga rešila da plati lečenje u jednoj privatnoj klinici.

- Sa temperatur­om od 40 stepeni i nalazom da sam negativna na kovid-19 neće da me prime u bolnicu, imam gnojnu anginu, a lekar me ubeđuje da sam pozitivna - napisala je pevačica i dodala:

- Sad me šalju u leglo zaraze, u kovid ambulantu, da me oni tamo pregledaju!

Nakon nekoliko sati, folkerka je smeštena u privatnu bolnicu.

- U Novom Sadu ima nade, ja sada čekam svoju sobicu u privatnoj bolnici, gde me je divno osoblje odmah hospitaliz­ovalo jer imam visoku temperatur­u! - otkrila je Slavica.

Srpski glumac smatra da će ovaj film postati planetarno popularan

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia