Alo!

Crnogorac (21) izrešetan u Americi nasred ulice!

KRVAVI OBRAČUN Rafalna paljba na automobil Sanela Musića i Elvisa Lješnjanin­a u Kvinsu, u Njujorku

- EKIPA ALO!

Sanel Musić (21) ubijen je u automobilu u kojem je sedeo, dok je Elvis Lješnjanin ranjen u rafalnoj pucnjavi koja se dogodila 6. avgusta oko 4.30 ujutru u Kvinsu.

Prema izvorima iz policije, Musić je sedeo na mestu vozača, dok je Lješnjanin stajao ispred vozila na uglu 91. ulice i 85. avenije kada je iz tamnog „sedana” počela pucnjava, piše „Njujork post“.

Musić je prevezen u bolnicu, gde su ga sat i po kasnije proglasili mrtvim, saopštila je policija. Orlo Musić, njegov bolom skrhani otac, rekao je da nije imao priliku da se oprosti od sina.

- Nisu nam dozvolili da ga vidimo, upucan je više puta. Sa sinom sam se poslednji put čuo oko 3 ujutru, sat pre napada. Rekao je da će se brzo vratiti kući - rekao je Orlo u kratkom telefonsko­m razgovoru.

Orlo je pre više od 24 godine došao iz Crne Gore u SAD u potrazi za boljim životom. Sanel je bio najmlađi od petoro dece i rođen je u Americi.

- Moj sin je bio neverovata­n. Bio je pun potencijal­a, ali mu je kao američkom građaninu život bio bezvredan, s obzirom na to da je ubijen na ulici. Voleo je trčanje i bio je usred traženja posla. Zbog kovida-19 čekao je da se situacija stabilizuj­e. Svi smo šokirani. Crnu Goru smo napustili da bismo spasli živote, a ovde ih gubimo rekao je uplakani otac.

Lješnjanin, koji je upucan u levu ruku, prevezen je u bolnicu „Jamajka“i u teškom je stanju. Napadač, prema pisanju medija, još nije uhapšen.

Nisu nam dozvolili da ga vidimo, upucan je više puta. Crnu Goru smo napustili da bismo spasli živote, a ovde ih gubimo

ORLO MUSIĆ, otac ubijenog

 ??  ?? Zasut mecima dok je sedeo u automobilu: Sanel Musić
Zasut mecima dok je sedeo u automobilu: Sanel Musić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia