Alo!

Problemati­čne devojke

- E. SADIKU

Incident se dogodio 6. avgusta, oko 20 sati, u Ulici Jovana Subotića ispred broja 11, blizu ugla sa Kisačkom, u Novom Sadu. Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene devojke u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde je potvrđeno da imaju lake povrede. Osumnjičen­a N. V. imala je na telu vidljive modrice, a posle hapšenja je sprovedena na saslušanje. Ona se tereti za pokušaj ubistva, zbog čega joj je određen pritvor.

Kako saznajemo, drugarice su se posvađale kada je jednoj od njih iz stana nestao novac. Devojka je posumnjala na N. V. i odmah je okupila žensku ekipu iz naselja Bukovac sa Petrovarad­ina i otišla da se raspravi s njom, ali je svađa prerasla u tuču.

- Devojka (17) okupila je sedam drugarica sa kojima je banula kod N. V. tražeći da joj vrati nestali novac. Između njih je izbila svađa u dvorištu.

Privedena N. V. važi za specifičnu i ekscentrič­nu devojku. Žitelji ulice su rekli da je pomalo čudna i da im se čini kao da ima neki problem, ali da je ne poznaju dobro i da je znaju samo iz viđenja. Ona je ranije bila prijavljen­a za nasilje u porodici. Devojka koja je udarena čekićem druži se navodno sa opasnim momcima i željna je dokazivanj­a. Obe su odranije poznate policiji.

Istraga utvrđuje da li je krađa izmišljena i da li se iza sukoba dojučerašn­jih drugarica krije svađa oko momka

Osumnjičen­a N. V. udarila je kolovođu više puta čekićem po glavi jer je uprla prst u nju i nazvala je lopovom

Pale su teške reči, a u jednom trenutku je izbila tuča. Prema prvim rezultatim­a istrage, N. V. je zgrabila čekić i više puta udarila po glavi devojku koja je uprla prstom u nju i nazvala je lopovom. Nastala je opšta pometnja, pa je N. V. uzela kuhinjski nož i krenula ka grupi. Dok su one pokušavale da pobegnu, N. V je posekla kolovođu

i još jednu devojčicu (15) - priča naš izvor i dodaje da je policija privela N. V.

- Osumnjičen­a je promrmljal­a da nije ukrala pare i da se samo branila. Stotinak metara dalje pronađene su povređene devojčice, koje su prebačene u bolnicu. Pošto je reč o maloletnic­ima, obavešten je Centar za socijalni rad i nadležno tužilaštvo - navodi naš izvor.

Istraga utvrđuje da li je krađa izmišljena i da li se iza sukoba dojučerašn­jih drugarica krije svađa oko momka.

- Jedan mladić je, oko 20 sati, ušao u obližnju prodavnicu i tihim, ali uznemireni­m glasom zamolio da neko pozove policiju jer je grupa devojaka napala njegovu devojku. Svedoci su opisali obračun devojaka, a jedan je rekao da je video neku gužvu i čuo viku u Jovana Subotića kod broja 11. Sukob se nastavio u Kisačkoj ulici preko puta prodavnice, kao i u Vuka Karadžića. Jedna od devojaka, kojoj je majica bila krvava, sela je ispred ulaza broja 29, dok je grupa devojaka bila oko nje rekli su očevici.

 ??  ?? Кomšije su pozvale policiju koja je privela agresivnu devojku
Кomšije su pozvale policiju koja je privela agresivnu devojku
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia