Alo!

Bazel izbacio Kostiaea

LE: VAR izbacio Olimpijako­s Stankoviae: Neka èeka Kanga!

- S. R.

Odigrane su još četiri utakmice osmine finala Lige šampiona. Prolazak u četvrtfina­le obezbedili su Sevilja, Vulverhemp­ton, Bazel i Leverkuzen.

Zanimljiv meč odigrali su na „Molinou“Vulverhemp­ton i Olimpijako­s u kom je pobedu odneo švajcarski tim.

Najveći krivac za poraz grčke ekipe je golman Olimpijako­sa Alan koji je u 8. minutu nesmotreno oborio u šesnaester­cu napadača domaćih Podensea i poklonio najstrožu kaznu Vukovima. Precizan je sa bele tačke Raul Himenez.

Postigli su gosti iz Pireja pogodak u 29. minutu, strelac je bio Medi Kamara, ali je on poništen na asistencij­u iz VAR sobe zbog ofsajda. Ipak, na kraju nije grčki tim uspeo da stigne do remija, samim tim je završio takmičenje.

Liga Evrope, 1/8 finala. SREDA: Kopenhagen­bašakšehir 3:0 (prvi meč 0:1), Šahtjor-volfsburg 3:0 (2:1), Mančester j. - LASK 2:1 (5:0), Inter-hetafe 2:0. ČETVRTAK: Leverkuzen­rendžers 1:0 (0:0), prvi meč 3:1, Sevilja-roma 2:0 (2:0), Bazel-ajntraht 1:0 (0:0), 3:0, Vulfs-olimpijako­s 1:0 (1:0), 1:1.

Crvena zvezda posle dva startna trijumfa u Superligi, u mečevima sa Novim Pazarom i Radničkim, u nedelju gostuje Mačvi iz Šapca.

- Ovo će biti treći meč u osam dana. Izlazimo iz priprema, ali spremamo se da ne napravimo kiks. Sa velikom željom dočekujemo svaku sledeću utakmicu, ali titula ne može da se osvoji u avgustu - rekao je Stanković na konferenci­ji za medije.

O formi pojedinaca je izjavio:

- Ben je bio odličan po ulasku sa klupe na meču sa Radničkim. Na pripremama nije igrao, ali jasno je koliko je važan za nas. Videću da li će početi, ima još do utakmice. Što se Kange tiče, nerealno je očekivati ga u nedelju. Počeo je prekjuče da trenira, ne želim da rizikujemo sa njim. I za Sanoga sam tako govorio, trpeli smo kritike da ga sačuvamo i sada imamo odličnog igrača. Razgovarao sam sa Kangom, izneo mu kako želimo da izgleda na terenu i šta treba da radi i on to savršeno razume. Tandem Katai-spiridonov­ić nam je doneo direktnost i odlučnost.

Totenhem-lajpcig Atletiko M. - Liverpul Atalanta-valensija Dortmund - Pari Sen Žermen

Juventus-lion Mančester s. - Real

Barselona-napoli Bajern-čelsi

(0:1, 0:3) (1:0, 3:2) (4:1, 4:3) (2:1, 0:1)

sinoć (prvi meč 0:1) sinoć (prvi meč 2:1)

21 (prvi meč 1:1) 21 (prvi meč 3:0)

 ?? FOTO: MARKO METLAŠ ?? Izvesno je da će Kanga preskočiti nedeljni duel u Šapcu
FOTO: MARKO METLAŠ Izvesno je da će Kanga preskočiti nedeljni duel u Šapcu
 ??  ?? Golman Olimpijako­sa oborio je Danijela Podensea
Golman Olimpijako­sa oborio je Danijela Podensea
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia