Alo!

Savo: Ceo život trpim udarce

„Ceo život trpim udarce i preživljav­am, to vas čini jačim, ali morate da vidite svrhu toga, krajnji cilj i povratni rezultat“

- S. R.

Nije se sakrio Savo Milošević u mišiju rupu, otvoreno je govorio o ostavci i na kraju o ostanku na klupi Partizana.

Poraz od Novog Pazara ga je ozbiljno uzdrmao, strateg crno-belih je priznao pred današnji meč 3. kola Superlige sa Javorom (20.30) da je bio blizu da digne ruke od svega, ali pojasnio je da nije čovek koji se tako lako predaje.

- Ceo život trpim udarce i preživljav­am, to vas čini jačim, ali morate da vidite svrhu toga, krajnji cilj i povratni rezultat. Ako nema povratne informacij­e, kao što sam video u Pazaru, onda sam se pitao zašto ja trpim udarce, koji je smisao i cilj toga. Kada se desi ovakva utakmica, u kojoj vidite

Postoji niz problema unutar ekipe koje sam tek sada video

SAVO MILOŠEVIĆ, trener Partizana

da je sve što ste pričali uzaludno, naravno da počnete da sumnjate. Ja počinjem uvek od sebe, naravno, jer je to dužnost i obaveza. Imali smo dosta razgovora u ova dva-tri dana, što individual­no, grupno, što sa rukovodstv­om kluba. Bitno nam je da vratimo energiju i trku koju nismo imali u prethodne dve utakmice. Taj rezultat je bio mizeran i poražavaju­ći. Govorio je da momci nisu hteli iz nekog razloga. Ja te razloge nisam imao u glavi i ostao sam zatečen kada sam ih čuo. Postoji niz problema unutar ekipe koje sam tek sada video. Da li ćemo uspeti i u kojoj meri da ih rešimo... Sada smo ponovo stavili sami sebi mač nad glavom i biće jako teško u hodu, u takvoj situaciji, ispravljat­i i greške - rekao je Milošević.

Na pitanje da li je razmišljao o ostavci, otvoreno je rekao da jeste.

- Da, jesam. Realno je suviše rano da se odustaje. Nisam neko ko odustaje i ne idem linijom manjeg otpora, i nisam neko ko će posle jedne utakmice prestati da se bori. To su osnovni razlozi što sam odlučio da nastavim da se borim. Pa ćemo da vidimo dalje da li to ima smisla ili ćemo biti pogaženi - rekao je Milošević.

 ??  ??
 ??  ?? Najavljuje promene u igračkom kadru: Savo Milošević
Najavljuje promene u igračkom kadru: Savo Milošević
 ??  ?? Partizan večeras dočekuje Javor
Partizan večeras dočekuje Javor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia