Alo!

Marko je narkoman, nema mu leka!

- M. MITROVIĆ M. M.

Iako se do sada nije oglašavala javno, Lunina baka i Anabelina mama Jadranka Polutak rešila je da prizna sve što joj je na duši, te je pred milionskim auditoriju­mom otkrila u kakvim je odnosima sa najstarijo­m unukom nakon dešavanja u ,,Zadruzi 3“.

- Ove tri godine ne bih poželela nikome. Zbog Lune smo prošli golgotu. Njena majka je krvlju, nervima i zdravljem platila sve Lunine postupke u tri sezone rijalitija, zato neću oprostiti unukinu izdaju - sa tugom u glasu rekla je Jadranka, sažaljevaj­ući svoju ćerku Anabelu i objašnjava­jući u kakvim je odnosima sada sa Lunom.

- Možda pre nego što umrem, ako Luna zatraži oproštaj, skupim snage da joj oprostim. Možda, kada budem u bolničkom krevetu… - rekla je Jadranka.

- Nisu sve majke hrabre kao Anabela, koja je stala uz svoje dete i onda kada nije podržavala njene postupke - objašnjava­la je gospođa Polutak u emisiji „Narod pita“.

Lunina baka tvrdi da je bila uz svoju unuku tokom teškog perioda

odrastanja, te da joj nije bilo teško da često dolazi iz Švedske u Srbiju samo zbog nje.

- U tom periodu kad je, kako ljudi misle, Luna bila kod Cece, ja sam dolazila da brinem o njoj tri puta mesečno. Spremala sam joj da jede, pričala i bila s njom. Zbog nje sam teško obolela, i to neka ide njoj na čast! završila je izlaganje baka pobednice ,,Zadruge 2“.

Kontroverz­na zadrugarka Miljana Kulić najavila je da ćemo od septembra imati priliku da je gledamo u četvrtoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a kako je ispričala, ovoga puta neće ulaziti u emotivne odnose.

- Biću ona stara Miljana, jer kada sam sama, ja sam najjača i najzabavni­ja. Ne treba mi muškarac, jer onda samo mislim o njemu. Uvek se zakači neka budala da je izdržavam - rekla je Miljana i ispričala da prava ljubav u rijalitiju ne postoji.

- Uspeli su samo Nikola Rokvić i Bojana Barović, ostali su smešni. Evo, na primer, Luna i Marko. Da je to prava ljubav, on joj ne bi priređivao onakve scene sa majkom. Luna ga finansira, narkoman je uvek narkoman - rekla je Kulićeva bez dlake na jeziku.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia