Alo!

Ranio gosta zbog glasne muzike!

- E. S

Slavljenik star 29 godina pogođen je ispod levog oka olovnim zrnom iz vazdušne puške u petak oko 23 sata, i to tokom proslave svoga rođendana u bašti jednog restorana u Omladinski­h brigada u Novom Beogradu! Osim njega, dijabola je okrznula i jednu devojku po ruci, ali ona je odbila lekarsku pomoć. Kako saznajemo, dok su se mladi zabavljali i slušali muziku, iz mraka je doletelo zrno koje je okrznulo ruku gošće.

- Devojka je skočila i vrisnula. Nije joj bilo jasno u prvom trenutku šta ju je povredilo. Nekoliko sekundi kasnije slavljenik je jauknuo i uhvatio se za jagodicu. Tad je svima postalo jasno da su pogođeni, ali ne i čime. Slavljenik­u je na mestu pogotka imao i nešto crno, a oko toga i malo krvi. Odmah su pozvane policija i Hitna pomoć. Lekari su devojci sanirali ogrebotinu, dok je slavljenik

Pogođen je ispod levog oka olovnim zrnom, koje mu je izvađeno u bolnici

prevezen na maksilofac­ijalnu kliniku gde mu je izvađena dijabola - priča izvor „Alo!“.

On dodaje da je policija uradila uviđaj i rekonstruk­ciju mesta stajanja ili sedenja kada su dijabole ispaljene.

- Na osnovu njihovog položaju u trenutku kada su pogođeni imamo pravac iz koga su dijabole ispaljene. Sumnjamo

da je u pitanju zgrada udaljena od 80 do 100 metara. Treba da se tačno utvrdi da li je pucano iz stana ili eventualno sa krova zgrade. Takođe, radimo na utvrđivanj­u motiva, da li se radi o osobi kojoj je smetala glasna muzika iz restorana ili je sa nekim ciljem pucao po ljudima koji su sedeli u bašti restorana - rekao je naš izvor.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia