Alo!

Dodik: Dokument dostavljen Vuèiaeu je odranije poznat svima!

- E. A. E. A.

Milorad Dodik, srpski član Predsedniš­tva BIH, izjavio je da se u dokumentu koji je dostavljen predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću nalazi ono što se nalazilo u zaključcim­a Narodne skupštine i stavovima Vlade o statusu Republike Srpske i antidejton­skom ponašanju visokog predstavni­ka međunarodn­e zajednice i Ustavnog suda. Dodik je najavio da

Tako je ovog puta Janko Veselinovi­ć, lider

Pokreta za preokret, u izjavi za „nova.rs“žestoko napao

Radoslava Milojičića Kenu.

- Izbori koje organizuje jedna struja u

DS-U nisu nikakvi će dokument poslati i Zoranu Milanoviću, predsednik­u Hrvatske, kao i Branislavu Borenoviću i Bakiru Izetbegovi­ću, liderima PDP-A i SDA.

- Čudi me toliki interes za predstojeć­i sastanak rukovodstv­a Republike Srpske sa Vučićem, koji je najavljen za sredu, s obzirom na to da su ti sastanci redovni i u kontinuite­tu se održavaju u Beogradu ili Banjaluci. Mi u neko nađe te tekstove. Na kraju, u Srbiji se već dobro zna ko je vera, a ko nevera, ma koliko to tradiciona­lno zvučalo - naveo je Veselinovi­ć, a na Kenin odgovor putem istog portala nije se dugo čekalo:

- Đilasu poručujem da veže svoje botove, dovoljno je uništio DS, kamatio je i na našem placu sagradio firmu. Ako je za vajdu, dosta je. Kao veliki vernik, predlažem Đilasu da izabere crkvu ili manastir na čijem kontinuite­tu razgovaram­o o političkim i ekonomskim pitanjima. Ništa se tu posebno ne dešava, osim onoga što neki nisu hteli ni da pročitaju i vide kada se dešavalo - rekao je Dodik.

Imajući u vidu da su te dokumente masovno komentaris­ali u Federaciji BIH, Dodik je rekao ćemo oltaru obojica da se zakunemo da nikada nismo i nećemo sarađivati sa Vučićem. Ja sam spreman da to uradim odmah - naveo je između ostalog Milojičić. da je zabrinjava­juće koliko su ljudi paušalni, jer je to dokument koji je već nekoliko godina veoma vidljiv, transparen­tan i ništa posebno nije dodato, već je isključivo povezano sa onim što je Narodna skupština usvojila kao zaključke i informacij­u koju je razmatrala.

Poslaću papire i Milanoviću, Izetbegovi­ću i Borenoviću

 ??  ?? Spreman za odlazak u manastir: Radoslav Milojičić Kena Đilas preko svojih botova čuva leđa Lutovcu u DS-U
Spreman za odlazak u manastir: Radoslav Milojičić Kena Đilas preko svojih botova čuva leđa Lutovcu u DS-U
 ?? FOTO: TANJUG ??
FOTO: TANJUG

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia