Alo!

Policajka i robijašica dele sobu!

Ljiljana Stevanović nedavno je napustila posao u Ministarst­vu unutrašnji­h poslova, dok je njena buduća cimerka Snežana Ojdanić izvestan period provela u grčkom zatvoru

- M. P. - M. M.

Ljiljana Stevanović nedavno je napustila posao u Ministarst­vu unutrašnji­h poslova, dok je njena buduća cimerka Snežana Ojdanić izvesno vreme provela u grčkom zatvoru

Početak rijalitija „Zadruga 4“zakazan je za 6. septembar, a osim uobičajeni­h rijaliti priča, publiku bi mogao da očekuje i uzbudljivi zaplet sličan scenariju za akcioni film.

Naime, osim etablirani­h rijaliti zvezda, pevača u pokušaju, anonimnih lepotica i starleta, u „Zadrugu 4“ući će i jedna bivša uposlenica Ministarst­va unutrašnji­h poslova, ali i čak jedna pevačica s kriminalni­m dosijeom.

Bivša policajka Ljiljana Stevanović iz Beograda kaže da je samoinicij­ativno napustila Ministarst­vo unutrašnji­h poslova, a da je u „Zadrugu“odlučila da uđe kako bi testirala svoje granice. - U policiji sam imala fenomenaln­o iskustvo i mnogo se kajem što sam napustila taj posao. U rijaliti sam odlučila da uđem jer želim da vidim i osetim nešto novo. Život je kratak, a ja imam mnogo slobodnog vremena - otkriva na početku razgovora za „Alo!“Ljiljana i dodaje da je zbog posla upoznala mnogo ljudi iz kriminalno­g miljea.

- Sretala sam se često sa Kristijano­m Goluboviće­m, ali nisam ga videla u poslednjih 15 godina. Ne verujem da ću se tući sa nekim jer je moje najjače oružje moj mozak kaže Ljiljana. Budući da je u stabilnoj vezi, to, kako objašnjava, isključuje mogućnost da će se u „Zadruzi“zaljubiti.

Sa druge strane, buduća zadrugarka Snežana Ojdanić ne krije da teško izlazi na kraj sa svojim temperamen­tom, ali i da je imala i problem sa zakonom.

- Tačno je da sam bila u zatvoru, i to u Grčkoj. Jedna od boljih stvari je da sada tečno govorim taj jezik - našalila se Snežana na početku razgovora za „Alo!“i dodala da će na sve načine izbegavati sukobe.

- Trudiću se da ne dođe do fizičkog kontakta jer je to kažnjivo. Ali možda i do toga dođe jer ne dam na sebe i ne ćutim nikome. Neću da pravim žrtvu od sebe jer sam borac, a svoju priču planiram da ispričam kada uđem u rijaliti. Moje osnovno zanimanje je pevanje i tako želim da se predstavim ljudima - kaže Snežana, koja je u rodbinskim odnosima sa jednim popularnim folkerom.

- Era Ojdanić mi je rođak, drugo koleno. Odavno se nismo čuli, ali ga poštujem jer smo familija i očekujem njegovu podršku - kaže ona.

„Jedina dobra stvar iz celog tog iskustva je što sada tečno govorim grčki“SNEŽANA

 ?? FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK_ČASLAV_VUKOJIČIĆ ??
FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK_ČASLAV_VUKOJIČIĆ
 ?? FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK/ČASLAV VUKOJČIĆ ??
FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK/ČASLAV VUKOJČIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia