Alo!

Ne verujemo da je deèak SILOVAO STRINU I OVCE!

-

Meštani sela iz okoline Ivanjice ne veruju u priču B. K. (56) da ju je silovao njen bratanac star 13 godina! Oni su ubeđeni da je B. K. izmislila celu priču kako bi napakostil­a porodici dečaka, koja se nalazi u teškoj materijaln­oj situaciji, pa zbog toga primaju pomoć.

- Ne verujem da je taj mali silovao strinu i njene ovce. Ma on i ne zna šta je seks! Moje unuke se igraju i druže s njim. On je na nivou deteta i celo selo misli da je to strina izmislila iz ljubomore jer im opština pomaže. Nervira me što još nema odgovora nadležnih kako bi se skinula ljaga s tog deteta - priča za „Alo!“

D. P., predsednik lokalne mesne zajednice iz okoline Ivanjice, gde se navodno dogodilo silovanje. Meštani sela tvrde da tinejdžer, koji u novembru treba da napuni 14 godina, nije ni svestan za šta je osumnjičen.

- Ovo selo je do dolaska B. K. jelo iz jedne kašike, eto kakvi smo bili. Po njenom dolasku krenule su svađe, a kasnije smo otkrili da je ona abronoša koja voli da dosoli i zaprži čorbu. Svi smo svedoci da je strina vukla dečaka svuda sa sobom. U šumu nije htela bez njega jer je on poznaje bolje od ikoga. A sad odjednom priča da je spopada i da ju je silovao. Dečak je mršav, neuhranjen, sirotinja prava, nejak, dok je strina jaka i zrela žena. Koliko mislim da je to tačno, govori činjenica da mi se unuke s njim druže i igraju - rekao je D. P.

- Niko s njim nije imao problema, a on sve u selu sluša i radi kako mu kažu. Tako je i pomagao strini jer je ona to tražila. A ona sad priča kako joj je virio kroz prozor kupatila, a mene zanima kako je to uspeo jer je ono na spratu. - rekao nam je D. P. E. SADIKU

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia