Alo!

Rinkls na Beldoksu

- E. A. E. A.

Folk pevača Bobana Rajovića naš paparaco uslikao je ispred Crkve Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijsko­j kosi, gde je, kako smo saznali, dogovarao venčanje ćerke Ivane.

Inače, ovaj čin trebalo je da se dogodi u maju ove godine, ali je odložen zbog pandemije koronaviru­sa. Nakon što se epidemiolo­ška situacija stabilizov­ala, porodica Rajović planira svadbu.

Kako saznajemo, trenutno biraju pogodan datum, a ceremonija venčanja verovatno će biti u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, budući da porodica Rajović godinama u nju dolazi i za nju je vezana.

Misteriozn­i nadzorni video postavljen na Jutjubu u kojem se vidi klovn koji se pojavljuje ispod kreveta deteta koje spava preko noći postaje senzacija. Tokom godina na internetu su se pojavili i još bizarniji snimci i lansirali Rinklsa u stratosfer­u internet slave. Bizarna je bila i činjenica da su se mnogi ljudi javili na „oglas“i broj telefona koji je Rinkls postavio na internet kako bi „naručili“da im klovn uplaši nevaljalo dete, ali i iz mnogih drugih samo njima znanih razloga. Dokumentar­ni film „Klovn Rinkls“naći će se u selekciji predstojeć­eg 13. izdanja Međunarodn­og festivala dokumentar­nog filma Beldoks, koji se održava od 3. do 10. septembra na nekoliko lokacija u Beogradu i onlajn. Tim povodom je za „Alo“govorio reditelj filma Majkl Bič Nikols, koji je otkrio kako je publika reagovala na film.

- Bilo je suprotstav­ljenih reakcija. Mislim da je neke ljude prilično odbila ideja o roditeljim­a koji traumatizu­ju decu, a tu su bili i oni potpuno fasciniran­i čitavim fenomenom, koji su se prepustili filmskoj vožnji kuda god da ih odvede - rekao je on.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia