Alo!

Mesi ostaje, Bartomeu iza rešetaka?!

- S. R.

Lionel Mesi se predomisli­o - ostaje u

Barseloni! Španski mediji tvrde da je kapiten ekipe promenio mišljenje jer ne želi da napusti „Kamp nou“na silu i da ga pamte po tome. Argentinac je, podsećamo, nameravao da ode bez plaćanja otkupne klauzule od 700 miliona evra, dok je uprava na njoj insistiral­a.

Nekako u isto vreme kad je objavljeno da Mesi ostaje, stigla je vest da je policija pokrenula istragu protiv predsednik­a katalonsko­g kluba Đozepa Bartomeua pod optužbom za korupciju. Slučajno u isto vreme? Pokazaće epilog afere nazvane „Barsagejt“...

Grupa 4: Nemačka-španija 1:1 (0:0), Ukrajina-švajcarska 2:1 (1:1).

Grupa 4: Bugarska - Republika Irska 1:1 (0:0), Finska-vels 0:1 (0:0).

Grupa 3: Moldavija-kosovo* 1:1 (1:0), Slovenija-grčka 0:0.

Grupa 1: Letonija-andora 0:0, Farska Ostrva - Malta 3:2 (1:1).

Kiprani čine sve da eliminišu Crvenu zvezdu iz kvalifikac­ija za Ligu šampiona!

Ovo u ekskluzivn­om razgovoru za „Alo!“ističe Dušan Kerkez, jedini naš trener na „rajskom ostrvu“koje domaćin, očigledno, želi da pretvori u pakao za prvaka Srbije. Određivanj­e početka u 18 sati (lokalno vreme, 17 po srpskom), najranijeg termina od svih utakmica trećeg kola kvalifikac­ija za Ligu šampiona, jasno pokazuje takvu nameru Omonije pred dvoboj 16. septembra, nema dilemu naš sagovornik.

- Trenutno sam na ulici i, verujte, sve gori. Asfalt se topi! Temperatur­a je iznad 40. stepena! Iskreno, očekivao sam da se utakmica igra najranije u 20 časova. Za desetak dana temperatur­a će pasti, ali na 33-34 stepena. Biće ogromna sparina, što će naravno više odgovarati Omoniji kaže Kerkez (44), nekada poznati fudbaler Voždovca, Radničkog iz Obrenovca, Leotara, Rijeke, Zrinjskog, koji od 2007. živi na Kipru, gde je završio igračku i počeo trenersku karijeru u AEL-U, na čijoj klupi je i sada.

 ??  ?? Opasnost na sredini terena: Portugalac Vitor Gomez
Opasnost na sredini terena: Portugalac Vitor Gomez
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia