Alo!

Anabela: Želim joj sreaeu!

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Dugo najavljiva­na veridba Marka Miljkovića i Lune Đogani odigrala se u nedelju uveče u krugu njihovih najbližih prijatelja i članova porodice. Iako je di-džej iz Brusa planirao da ovaj svečani čin upriliči 1. septembra, došlo je do promene plana jer nije želeo da žuri.

- Imao sam neku čudnu strepnju i strah da će Luna naći prsten, ali nisam želeo da žurim, trebalo je sve organizova­ti kako dolikuje. Prijatelji su me posavetova­li da pomerim veridbu za nekoliko dana, kako bi sve bilo završeno, pa sam tako i uradio - ispričao je za

„Alo!“budući mladoženja koji je, kako kaže, najsrećnij­i čovek na svetu.

- Zaista, mojoj sreći nema kraja, a Luna je oduševljen­a i naravno srećna. I Gagi se posebno radovao, kao i moja majka, ali i naši prijatelji. Svi oni koji nas vole i podržavaju bili su te večeri uz nas - rekao je on i otkrio kakav je prsten kupio budućoj ženi.

- Prsten sam birao skoro sat vremena. Mislim da sam bio jedna od najtežih i najzahtevn­ijih mušterija ikada. Odlučio sam se za prsten sa plavim safirom, koji me podseća na

Pevačica Anabela Atijas, majka Lune Đogani, kratko se oglasila za domaće medije.

- Ne znam šta bih rekla, nemam nikakav komentar. Naravno da joj želim sreću.

„Mojoj sreći nema kraja. Venčanje će najverovat­nije biti u Brusu, a onda sledi i prinova“MARKO

Lunine oči. Malo je reći da joj se dopao i da joj stoji odlično. Čak sam i veličinu pogodio - kazao je Miljković, koji nije želeo da komentariš­e činjenicu da Anabela Atijas nije podržala njihovu veridbu.

- Zaista ne bih da govorim o njoj. Luna ako želi, može, ali ja neću! Gagi je bio tu sa nama i bio je presrećan. Hvala mu beskrajno na tome - kaže Miljković.

Budući zet dinastije Đogani još uvek ne zna na kom će se mestu zakleti na večnu ljubav, ali ne isključuje mogućnost da to bude njegov rodni grad. Kako nam je još rekao, nada se da će on i Luna uskoro postati i roditelji jer im je to velika želja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Gagi je prvi čestitao ćerki veridbu
Gagi je prvi čestitao ćerki veridbu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia