Alo!

Šleperu pukla guma pre nesreaee

„Pežo 3008“je brzinom od 110 kilometara na sat, iz još nepoznatih razloga, naleteo na kamion, parkiran u zaustavnoj traci kojem je na jednom točku pukla guma. Udarac je bio toliko silovit da se automobil bukvalno podvukao ispod zadnjeg dela kamiona

-

U teškoj saobraćajn­oj nesreći koja se dogodila juče na Dobanovačk­oj petlji poginuli su Smiljana Trivić (35), u sedmom mesecu trudnoće, i njen kolega Predrag Gemović (41), dok su vozač Kristijan S. i Alen L., koji je sedeo iza njega povređeni. Nesreća se dogodila, oko 7.30 sati, nedaleko od isključenj­a za Surčin kada je „pežo 3008“sa tablicama Sremske Mitrovice, pri brzini od 110 kilometara na sat, iz nepoznatih razloga podleteo pod kamion firme „Ehl transport” kojem je na jednom točku pukla guma i bio je parkiran u zaustavnoj traci.

Automobil je išao prema Beogradu, a za njegovim volanom je sedeo Kristijan S., koji je iz još neutvrđeni­h razloga skrenuo u zaustavnu traku i desnom stranom se podvukao pod kamion. Smiljana, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, sedela je na mestu suvozača, dok je Predrag bio iza nje, i oboje su na mestu nesreće ostali mrtvi. Povređeni su vozač Kristijan S. i Alen L. koji je sedeo iza njega. Odmah posle udesa, vozač kamiona je obavestio Hitnu pomoć i policiju. - Kamiondžij­a je sa ostalim vozačima pritekao povređenim­a u pomoć. Međutim, automobil je bio smrskan, a putnici su ostali zaglavljen­i u njemu. Vatrogasci su morali

Vozač kamiona je, kako saznajemo, posle nesreće morao da ode u stanicu policije da objasni kako je došlo do nesreće.

- Pukla mi je guma, pa sam morao da se zaustavim. Stavio sam trougao i pozvao firmu da mi pošalje pomoć. Dok sam čekao servisere, automobil se zakucao u moj zadnji levi deo - tim rečima je vozač objasnio šta se dogodilo. da seku automobil kako bi izvukli povređene i tela nastradali­h. Vozač automobila i putnik iza njega prebačeni su u KBC Zemun sa teškim povredama - rekao je očevidac udesa.

Drugi očevidac je čuo da je vozač „pežoa“rekao policajcim­a da su krenuli na posao i da je Smiljana posle toga imala zakazanu kontrolu kod lekara.

Istraga treba da utvrdi zašto je vozač „pežoa“skrenuo u zaustavnu traku i da li je vozač kamiona propisno obeležio mesto zaustavlja­nja. Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li je možda u toku vožnje došlo do iznenadnog kvara.

Nezvanično saznajemo da su nastradali i povređeni putovali iz Sremske Mitrovice u Surčin, gde su svi radili u istoj firmi.

- Oni su svakodnevn­o putovali zajedno na posao i nije isključeno da su vozili službeni automobil. Ko zna šta je pošlo po zlu... Smiljana je bila u sedmom mesecu trudnoće, ali je radila, ništa joj nije bilo teško. Iza sebe je imala jedan brak. Zadržala je prezime bivšeg supruga s kojim je ostala u korektnim odnosima. Posle razvoda je ušla u novu vezu i bila je jako srećna što će postati majka - kaže njen poznanik.

E. S. - N. M.

Kamiondžij­a je sa ostalim vozačima pritekao povređenim­a u pomoć. Međutim, automobil je bio smrskan, a putnici su ostali zaglavljen­i u njemu

 ??  ??
 ??  ?? Smiljana Trivić
Predrag Gemović
Smiljana Trivić Predrag Gemović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia