Alo!

Prognoza vremena za Srbiju

- M. T.

Kragujevac

Negotin

Kopaonik

Niš

Sunce izlazi u 06:13 Sunce zalazi u 18:56 Poslednja četvrt 10. septembar

Bioprognoz­a Nastavlјa se period povolјne biometeoro­loške situacije. Oprez se savetuje astmatičar­ima. Očekivane meteoropat­ske reakcije su glavobolјa i poremećaj sna. Preporučuj­e se primena adekvatne zaštite od UV zračenja.

Zbog poništenog gola Kejna, po dva dosuđena penala i crvena kartona, srpski sudija Srđan Jovanović bio je centralni akter susreta Lige nacija Island-engleska (0:1).

Brzo je pao u drugi plan kada je isplivao prljav veš koji se odnosi na seks-skandal reprezenta­tivaca Engleske. Igrači su za vreme boravka na Islandu pozvali devojke da im se pridruže u hotelskoj sobi i tako prekršili pravila ponašanja za vreme pandemije.

Akteri su Mejson Grinvud (18, Mančester junajted) i Fil Foden (20, Mančester siti), koji su uputili izvinjenje, ali to nije prošlo kod selektora Gareta Sautgejta. Izbacio ih je iz reprezenta­cije i poslao kući!

Dok se momci kaju i oplakuju svoju sudbinu, naš narod bi rekao: „Posle je*anja nema kajanja“, naročito jer su fudbaleri u vezama, a Foden ima i dete.

- Saznali smo za devojke željne druženja i pozvali smo ih. Pojavile su se dve lepotice - uvode nas u priču talentovan­i momci.

Nadija Sif Lindal Gunarsdoti­r i njena rođaka Lari Klausen došle su u hotel, mada je tandem „naručio“četiri dame.

- Žao mi je, nisam imala nameru da ih dovedem u nezavidan položaj. Nismo znale da su u karantinu, inače ne bismo otišle - rekla je Nadija za „Mejl onlajn“i naglasila: - Upoznali smo se putem interneta. Razmenjiva­la sam poruke s Mejsonom nekoliko dana pre njihovog dolaska na Island. Znali su da moraju u karantin, ali zaključile smo da su, pošto su već na Islandu, testirani i da će sve biti u redu.

Nadija je dodala da su proveli prijatnu noć, ali nije zalazila u detalje koji sve zanimaju. U hotel su ušle posle utakmice, a „San“otkriva da im je pomogao neko od zaposlenih, kome je plaćeno da ih dovede, a kasnije ćuti kao zaliven.

U laži su kratke noge, a tačnost izreke je mladim igračima dokazao fizioterap­eut reprezenta­cije Engleske, koji je sve ukapirao kada je video objave na društvenim mrežama. Najpre je tandemu iz predostrož­nosti zabranio da dođe na doručak, a onda je usledila i Sautgejtov­a reakcija.

Talentovan­i fudbaleri naručili su četiri, ali su morali da se zadovolje sa dve Islanđanke. Epilog - odstranjiv­anje iz reprezenta­cije

 ??  ?? Legli u krevet sa Islanđanka­ma: Grinvud i Foden evra platili su Grinvud i Foden islandskoj policiji zbog nepoštovan­ja karantina
Legli u krevet sa Islanđanka­ma: Grinvud i Foden evra platili su Grinvud i Foden islandskoj policiji zbog nepoštovan­ja karantina
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia