Alo!

Silovao mladiaea da bi se osvetio bivšoj devojci?!

Osumnjičen­i je svojoj žrtvi S. P. (19) rekao da je došao s namerom da se omrsi i da on može da mu zameni devojku!

- E. S.

Nikola M. (21) iz Banatskog Brestovca uhapšen je juče zbog sumnje da je 28. septembra u Beloj Crkvi silovao S. P. (19) jer se druži sa njegovom bivšom devojkom! Sa Nikolom je bio i njegov poznanik, koji se posle bekstva predao policiji.

Kako saznajemo, pomalo feminizira­ni S. P. bio je dobar drug Nikoline bivše devojke.

- Nikola i njegov saučesnik su pozvali S. P. u kafić na piće. Po dolasku na dogovoreno mesto, ništa nije ukazivalo na to kakve namere imaju Nikola i njegov drug. Razgovaral­i su opušteno, a onda je Nikola počeo da ga ispituje o svojoj bivšoj devojci. Navodno mu je mladić preneo da ona ne želi više da se viđa s njim i da bi trebalo da je ostavi na miru, posle čega je Nikola počeo da vređa svoju žrtvu - kaže naš izvor i dodaje da se maltretira­nje završilo silovanjem.

- Rekao mu je navodno da je došao s namerom da se omrsi i da on može da mu zameni devojku! Kada mu se mladić suprotstav­io, Nikola i njegov drug su počeli da ga biju. Tražili su da ih oralno zadovolji. Bukvalno

su se iživljaval­i nad njim i smejali se njegovim vapajima da ga puste, a na kraju su ga obojica silovala. Posle toga, Nikola mu je zapretio da nikome ne govori šta mu se dogodilo i okrivio ga za raskid sa devojkom, jer je ona bila mnogo bliža sa S. P. nego s njim - otkriva naš sagovornik.

Pretučeni i poniženi mladić pokušao je da se skloni na neko sigurno mesto, ali mu je bilo loše, pa je otišao u Dom zdravlja. Prebačen je u bolnicu u Vršcu, gde je utvrđeno da ima brojne povrede. Tokom pregleda, nesrećni mladić je otvorio dušu i prepričao šta je preživeo, pa je odmah obaveštena policija.

Osumnjičen­i je svojoj žrtvi S. P. (19) rekao da je došao s namerom da se omrsi i da on može da mu zameni devojku

 ??  ?? Poniženi mladić je otišao kod lekara i otvorio dušu
Poniženi mladić je otišao kod lekara i otvorio dušu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia