Alo!

NOVI MANDATAR do kraja ove nedelje!

- D. R.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i SNS-A, poručio je juče da će u narednih nekoliko dana biti poznat mandatar za sastav nove vlade.

- Imaćete u narednih nekoliko dana mandatara, da li će biti tri, ali svakako manje od sedam - kazao je on. Vučić je rekao i da je laž da je njegov brat Andrej veleposedn­ik i da ima najviše zemlje u Vojvodini, te pozvao da mu pokažu ijedan ar koji poseduje.

- Pet godina slušam kako je moj brat veleposedn­ik i da ima najviše zemlje. Pitam, ne braneći nikoga, gde se nalazi ijedan ar te zemlje u Vojvodini. Pošto smo ustanovili da su svi lagali, ne postoji ar nigde. Nađite mu nekog u porodici da ima zemlju. Naša majka je iz Vojvodine, iz Bečeja. Nađite nešto što je kupljeno posle 2012. na bilo čije ime - rekao je on i istakao da ne postoji niti jedno zemljište kupljeno od strane članova njegove porodice i da se radi o notornim lažima.

- Pitajte bilo koju institucij­u gde se nalaze hiljade hektara Andreja. Niko nikada nije pitao nijednu institucij­u, već su lagali znajući da lažu i nastavljal­i s tim - dodao je on.

Kazao je da njemu ne smeta kada za njega govore uvrede, jer ga fizičke karakteris­tike ne interesuju, ali će jedino da reaguje na to kada se tvrdi da nešto ima, a nema, ili da je nešto ukrao, on ili neko iz njegove porodice. Poručio je da on i njegova porodica ne žele da budu kao oni koji tako lažu, koji su uništavali zemlju i obogatili se na teret zemlje da bi postali jedni od najvećih tajkuna.

Upitan da prokomenta­riše saopštenje Saveta za borbu protiv korupcije, koji je napisao da članica tog Saveta Jelisaveta Vasilić nije pomenula da Andrej Vučić ima zemlju, već da je čula da postoje priče, Vučić je odgovorio da u Savetu ima časnih ljudi, ali i takvih „kakva je Vasilić”.

 ??  ??
 ??  ?? Prvi kandidat za premijera: Ana Brnabić
Prvi kandidat za premijera: Ana Brnabić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia