Alo!

MURINJO: Morao sam i ja jednom kao Đoković

- S. R.

Žoze Murinjo zadovoljno se smeškao na „Old Trafordu“pošto je s Totenhemom očitao lekciju bivšem klubu Mančester junajtedu. Bilo je čak 6:1 za „mamuze“!

Neverovatn­a utakmica na kojoj su viđena tri gola u prvih 10 minuta, uz rezultatsk­e preokrete, isključenj­e Marsijala… i sve je išlo na Murinjovu vodenicu. Murinjovi izabranici odigrali su najbolji meč u sezoni i Mančester junajtedu naneli najteži poraz svih vremena u Premijer ligi.

Naravno, iskoristio je priliku da pecne bivši klub i to pred kamerama odmah posle istorijsko­g trijumfa.

- Ovo je bila pobeda u stilu Novaka Đokovića, 6:1 prvi set! - kazao je novinar „Sport kluba“u pokušaju da od Murinja dobije zanimljiv odgovor, a takva igra se dopala i treneru Totenhema.

- Novak ovo stalno radi, ali za nas nije tako lako da postignemo ovakav rezultat. Protiv Mančester junajteda se tako nešto desi jednom u životu, jednom u karijeri. Sjajno smo igrali, mnogi će reći - zato što smo dugo imali igrača više, ali i sa ujednačeni­m snagama smo vodili 2:1, imali

utakmicu u našim rukama. Igrali smo dobro, sjajno! rekao je Žoze Murinjo.

Poznato je da je Portugalac veliki fan tenisa. Izjavio je da se divi vrhunskim teniserima, a posebno srpskom asu Novaku Đokoviću sa kojim se prošle godine slikao pred finale Vimbldona protiv Federera.

- Tenis je neverovata­n sport, fudbaleri imaju mnogo toga da nauče od tenisera. Čovek sam na terenu, sa punom odgovornoš­ću na svojim ramenima. Oni su veliki šampioni, kao fudbalski trener mnogo sam naučio od njih - rekao je u jednom intervjuu Murinjo.

Poznato je da je Portugalac veliki fan tenisa. Izjavio je da se divi vrhunskim teniserima, a posebno srpskom asu Novaku Đokoviću

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia