Alo!

Zoki Babić metroseksu­alac!

U sedište Srpske napredne stranke ušetao je u tamnocrven­om sakou, a vrhunac stajlinga bile su sive, uzane i nešto kraće pantalone, koje je ukombinova­o sa belim patikama

- EKIPA „ALO!“

Smršao, pa postao fensi! Zoran Babić, član Predsedniš­tva SNS-A i v. d. direktora JP „Koridori Srbije“, potpuno je promenio imidž. Političar se najpre rešio viška kilograma, pa je počeo i da tera modu.

Koliko je odlučan da postane trendseter među srpskim političari­ma, pokazuje i njegovo pojavljiva­nje na sednici Predsedniš­tva Srpske napredne stranke.

Strogo poslovno odelo po kojem je bio poznat dok je predvodio poslaničku grupu naprednjak­a u Skupštini Srbije odavno je iza njega jer je počeo šmekerski da se oblači.

Kako su sivi, crni i teget sakoi njegova prošlost, u sedište naprednjak­a ušetao je u tamnocrven­om sakou, a vrhunac stajlinga bile su sive, uzane i nešto kraće pantalone, koje je ukombinova­o sa belim patikama po poslednjoj modi.

Stajling Zorana Babića pohvalio je modni kreator Saša Milojković.

- Ovo je odličan kežual staling. Lepa kombinacij­a prens de gal pantalona, jednobojno­g sakoa i elegantnih patika. Savršen autfit za nezvanično pojavljiva­nje. Gospodin Babić, inače, nosi besprekorn­a odela na svim zvaničnim pojavljiva­njima kazao je za „Alo!” Milojković.

Naravno, moderan stajling ne bi bio moguć da Babić najpre nije u teretani istopio višak kilograma. „Alo!” je pre nekoliko godina pisao da je Babić smršao gotovo 20 kilograma i tako svoju liniju doveo maltene do perfekcije. On nam je tada priznao da je veoma zadovoljan svojim novim izgledom.

- Nema tu neke velike tajne, za moj novi izgled zaslužan je uredniji i normalniji stil života. Naravno, malo više vremena posvećenog treningu, ali pre svega normalnija, zdravija i pristojnij­a ishrana - otkrio nam je tada Babić i istakao da se zbog nove figure oseća mnogo zdravije i bolje.

Savršen autfit za nezvanično pojavljiva­nje!

SAŠA MILOJKOVIĆ, modni kreator

Videćete vi kad ja smršam

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia