Alo!

Dušica navuèena na motocikl i streljanu!

- M. M. V. ĐORĐEVIĆ

Nataša Radan, kontroverz­na aktuelna zadrugarka, koja se u prošloj sezoni ovog istog rijalitija proslavila seksom sa mnogim zadrugarim­a, i napolju na ovaj način izmiruje svoja dugovanja.

Kako smo saznali, starleta umesto novcem, stanarinu plaća telom.

- Nataša živi kao podstanar, a umesto kirije, stanodavcu pruža seksualne usluge. To je činila i pre, ali su se posvađali i nakratko je morala da napusti stan i iseli se - ispričao je dobro obavešteni izvor za „Alo!“i dodao da se sa vlasnikom nekretnine izmirila neposredno pred ulazak u ovu sezonu „Zadruge“te da su rešili nesuglasic­e.

Naravno, postigli su identičan dogovor kao pre - on njoj stan, a ona njemu seks kad god on to poželi.

- Videli su se pre par nedelja, imali seks, i dogovorili

„Nataša živi kao podstanar, a umesto kirije, stanodavcu pruža seksualne usluge“

da nastave po starom. Nataša je opet uselila svoje kofere, a dogovorili su se i da je, kada iz „Zadruge“bude izašla, čeka krov nad glavom. Naravno, u zamenu za pružanje seksualnih usluga - ispričao je izvor blizak Nataši Radan za „Alo!“.

Da je Dušica Jakovljevi­ć zaljubljen­ik u estremne sportove, te da svaki slobodan trenutak koristi da se relaksira na način atipičan za žene, uverio se paparaco „Alo!“, koji ju je uslikao ispred streljane „Barutana“, u centru srpske prestonice.

Naime, atraktivna voditeljka Televizije „Pink“, kako smo saznali, fan je pucanja iz pištolja i puški, ali isključivo u bezbednim uslovima i uz nadzor ovlašćenih lica. Do streljane najčešće dolazi svojim motociklom, sa kacigom na glavi, naočarima za sunce i maskom na licu, tako da je gotovo nemoguće prepoznati je.

Nakon nekoliko sati provedenih u ispaljivan­ju metaka iz vatrenog oružja, Dušica je napustila streljanu. Do skutera je ispratio vlasnik lično! Pomogao joj je oko kacige i motocikla, a dogovorili su i naredno viđanje. Na istom mestu, razume se.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia