Alo!

Ubica sekirom smrskao glavu biznismenu!

Pored Draškovog leša nađena je i macola sa tragovima krvi. Okrvavljen­o Draškovo telo, sa teškim povredama glave, pronašla su dvojica radnika, a sumnja se da je ubijen tokom rasprave sa nepoznatim posetiocem

- E. SADIKU

Ubica Draška Ranđelović­a (46), biznismena iz Niša, koji je ubijen u četvrtak oko 16.15 u jednoj od iznajmljen­ih hala u okviru firme „Kopeks min“na Bulevaru 12. februar, ostavio je pored njegovog tela tragove, pa se uskoro očekuje hapšenje zločinca, saznaje „Alo!“.

Naime, policija je pored tela biznismena pronašla sekiru i macolu sa tragovima krvi, ali se ispituju i drugi tragovi. Okrvavljen­o Draškovo telo, sa teškim povredama glave, pronašla su dvojica radnika, a sumnja se da je ubijen tokom svađe sa nepoznatim posetiocem.

U hali je bilo sve razbacano, pa se pretpostav­lja da se Draško borio sa napadačem ili napadačima. Takođe, ne isključuje se mogućnost da su dokazi podmetnuti da bi se zametnuo trag.

- Oba oruđa biće podvrgnuta forenzičko­j obradi radi pronalažen­ja eventualni­h tragova koji mogu pomoći otkrivanju počinilaca. Pored toga policija je pronašla još neke tragove koji bi trebalo da ih odvedu do ubice. Draško je kobnog dana sa dva radnika otišao u fabriku, u kojoj je sa svojim bratom iznajmio prostor i planirao da započne privatni biznis. Niko od drugih zaposlenih u „Kopeksu“ništa nije video, jer se hala koju je iznajmio nalazila u zadnjem delu fabrike, nije imala čak ni struju. U trenutku dok su radili na raščišćava­nju prostora došao je jedan čovek i tada je Draško rekao radnicima da idu da jedu. Kada su se vratili pronašli su ga mrtvog u lokvi krvi. U ovom trenutku još uvek nije poznato da li je izvršilac ubistva sa namerom došao da ga ubije, ili je do ubistva došlo posle sukoba - priča naš izvor i dodaje.

- Draško je iz još neutvrđeni­h razloga na društvenim mrežama promenio svoje prezime u Vulić. Sada se ispituju razlozi zbog čega je to učinio - kaže naš izvor.

Prema njegovim navodima, ubijeni je bio vlasnik firme za proizvodnj­u nameštaja za poslovne i prodajne prostore koja je osnovana 18. marta ove godine i čije je sedištem na adresi gde je pokojni živeo. U poslu mu je pomagao brat koji živi u inostranst­vu. On je u Nišu dugo držao jedan poznati kafić. U samom kompleksu „Kopeks mina“kažu da je Draško bio radan čovek i da je s puno elana krenuo da razvija svoj biznis i da se nije moglo naslutiti da ima nekih problema.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Borisav Radonjić saopštio je da je policija obavila uviđaj u prisustvu zamenika VJT, te da je dat nalog

Dok su radili na raščišćava­nju prostora došao je jedan čovek i tada je Draško rekao radnicima da idu da jedu. Kada su se vratili, pronašli su ga mrtvog u lokvi krvi

IZVOR ALO!

Draško je iz još neutvrđeni­h razloga na društvenim mrežama promenio svoje prezime u Vulić. Sada se ispituju razlozi zbog čega je to učinio

IZVOR ALO!

da se telo pošalje na obdukciju. Tek nakon obdukcije biće poznat uzrok smrti, kao i da li je Draško ubijen predmetima koji su pronađeni pored njegovog tela.

- Još se ne zna ni da li su počinioci došli u firmu sa namerom da ubiju Draška, ili došlo je do sukoba koji je izmakao kontroli. Za sada je ova druga verzija verovatnij­a, s obzirom na to da je upotreblje­no oruđe koje se napadaču ili napadačima našlo pri ruci. To što su ga ostavili na mestu zločina, takođe ukazuje da je do ubistva iznenada došlo, s obzirom na to da se počinioci nisu potrudili ni da prikriju tragove. Međutim, to što su čekali da Draško ostane sam pre nego što su ušli u halu, ukazuje da im namere nisu bile prijateljs­ke - rekao je Radonjić.

Iza Draška su ostale dve ćerke bliznakinj­e i supruga.

 ??  ?? Pružao otpor ubici: Draško Ranđelović
Pružao otpor ubici: Draško Ranđelović
 ??  ?? Firma u kojoj se dogodio stravičan zločin
Firma u kojoj se dogodio stravičan zločin
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia