Alo!

Janjuš se konaèno razveo zbog Maje!

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Marko Janjušević Janjuš pre dva dana se razveo od svoje žene Ene, sa kojom je bio u braku sedam godina. Iako je nakon „Zadruge 3“u kojoj ju je javno prevario sa Majom Marinković, polagao nade da će mu supruga oprostiti, te da će izgladiti odnos, to se ipak nije desilo.

Janjuš je na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografij­u iz kafane i napisao emotivne reči o majci njegove ćerke Krune.

- Nakon pet godina veze i sedam godina braka, došao je taj trenutak kada postajemo najbolji prijatelji. Uvek ću biti tu za vas, i u dobru i u zlu. Vi ste moja porodica jedina, i tako će ostati do kraja života. Nije mi lako, ali to je sve život - napisao je Janjuš i uputio par reči sada već bivšoj supruzi.

- Želim ti sve najbolje u nekoj novoj ljubavi i da ti se greška kao ja više nikad ne ponovi - napisao je i dodao da je Ena najbolja osoba i mama na svetu. U tom trenutku, Janjuševa ljubavnica Maja na svom Instagramu objavljiva­la je njene i Janjuševe fotografij­e iz kreveta, restorana, kafića, ali i video-klip na kojem se vidi kako golišavi u vešu sede u njenom stanu nakon seksa. Maja nije propustila da objavi i poruku u kojoj se vidi kako joj Janjuš traži novac, ali i poruku koju mu je poslala njegova žena Ena.

- Kad je budeš ka*ao i slikao se sa njom go, svaki put će ti presesti, jer mene uvlačite u vašu bolest. Majku li vam je*em bolesnu, džibersku. Us*aću ti se u život, i tebi i toj kalašturi koja sebi daje za pravo da spominje moje ime. Naje*ali ste! stoji između ostalog u poruci koju je bivša žena poslala Janjušu.

U toku jučerašnje­g dana ni Maja ni Janjuš nisu bili dostupni za komentar.

Marinković­eva objavila sve prepiske i fotografij­e sa Markom Janjušević­em

 ??  ??
 ??  ?? Maja otkrila da je finansiral­a Janjuša
Maja otkrila da je finansiral­a Janjuša
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia