Alo!

Biznismenu u firmi macolom smrskali glavu!

D. K. (12) tragično smrtno stradao dok se igrao u svom dvorištu u naselju Hajdukovo u Subotici

- E. S.

Okrvavljen­o telo Draška Ranđelović­a (46) sa teškim povredama lobanje pronašla su dvojica radnika, a sumnja se da je ubijen tokom svađe sa nepoznatim posetiocem

RODITELJI su u Dvorištu Kuće u NASELJU HAJDUKOVO pronašli telo nesrećnog DEČAKA. DEČAK se IGRAO NEKIM plastičnim VEZICAMA u Dvorištu. U JEDNOM trenutku se sapleo I pao I TADA se ugušio

Pretpostav­lja se da se DEČAK IGRAO I Iz NEHATA vezao SEBI plastičnu vezicu oko vrata. TELO JE poslato na OBDUKCIJU, A članovi porodice su van SEBE, Kažu KOMŠIJE STRADALOG DEČAKA

Dečak D. K. (12) tragično je nastradao u naselju Hajdukovo u Subotici juče u 10.20. Roditelji su u dvorištu kuće u naselju Hajdukovo pronašli telo nesrećnog dečaka. Policija je potvrdila da je dečak preminuo, a slučaj je u nadležnost­i Višeg tužilaštva.

Kako se nezvanično saznaje iz izvora upućenog u istragu, najverovat­nije se radi o nesrećnom slučaju.

- Dečak se igrao nekim plastičnim vezicama u dvorištu. U jednom trenutku se sapleo i pao i tada se ugušio. Telo je poslato na obdukciju, posle koje će se znati tačan uzrok smrti dečaka. Uviđaj je obavljen i slučaj je u nadležnost­i Višeg tužilaštva u Subotici, za sada se pretpostav­lja da se radi o nesrećnom slučaju, da se dečak u igri iz nehata usmrtio plastičnom uzicom.

Porodica nije želela da priča o tragediji.

- Pretpostav­lja da se dečak igrao i iz nehata vezao sebi plastičnu vezicu oko vrata. Telo je poslato na obdukciju, a članovi porodice su van sebe - kažu komšije stradalog dečaka.

Samoubistv­a u igri su se dešava i ranije. Tako se u martu 2018. godine jedanaesto­godišnji Vuk B. obesio slučajno u porodičnom stanu u centru Beograda. Nesrećni mališan je, igrajući se, maramu zakačio oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao. Bio je sam, a majka i dve sestre bile su u drugoj sobi i čekale da ga vode na trening.

Smrt R. M. (15), koji je u avgustu 2018. nađen obešen o cev radijatora u porodičnom stanu na Bulevaru oslobođenj­a u Novom Sadu, ostala je misterija. Novosađani koji su poznavali R. M., uspešnog košarkaša, u šoku su zbog njegove iznenadne smrti. Niko ne želi da poveruje da je Robert sebi oduzeo život, a njegovi prijatelji i porodica gotovo su sigurni da je stradao nesrećnim slučajem.

Predsednik kluba u kojem je tinejdžer trenirao godinama izjavio je ranije da veruje da se dečak nije ubio.

 ??  ??
 ??  ?? Meštani naselja Hajdukovo šokirani tragedijom
Meštani naselja Hajdukovo šokirani tragedijom
 ??  ?? Telo dečaka poslato na obdukciju
Telo dečaka poslato na obdukciju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia