Alo!

Sanja Vuèiae šutnula deèka zbog prevare!

Seksi „uraganka“stavila tačku na dugogodišn­ju vezu

- V. ĐORĐEVIĆ

Sanja Vučić, članica popularnog trija „Hurricane“, stavila je tačku na dugogodišn­ju vezu, saznaje ekskluzivn­o „Alo!“.

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak popularnoj pevačici, Sanja se na ovaj korak odlučila nakon što je saznala da joj je dečko neveran, zbog čega ga je izbacila, ne samo iz života, već i iz stana u kojem su zajedno živeli. - Sanja je nedavno saznala da je dečko vara. Zapravo, u telefonu mu je pronašla poruke drugim devojkama i poludela je - ispričao je „Alo!“izvor blizak popularnoj pevačici i dodao da nije želela ni da mu da šansu da joj objasni, već mu je spakovala sve stvari i izbacila ga na ulicu. Da to ne bude malo, obrisala je i njihove zajedničke fotografij­e sa društvenih mreža.

- Sanja je u jako lošem stanju. Mislila je da je on muškarac pored kojeg će ostariti, kome će roditi decu... Imala je velike planove, a sada joj se svet srušio. Trebaće joj vremena da preboli, ali je rešena da mu ne da drugu šansu - ispričao je dobro obavešteni izvor „Alo!“.

Podsećanja radi, Vučićeva je o bivšem dečku neretko govorila u ranijim intervjuim­a, te isticala da je prevara jedina stvar koju mu nikada ne bi oprostila.

- Ne znam čime me je tačno osvojio, ali znam da kad sam ga videla prvi put, nešto me je preseklo. Vraćala sam se iz prodavnice, ni na šta nisam ličila, nosila sam kese... I videla sam senku, zaklonio mi je sunce jer je veliki. Nešto mi nije dalo mira, pružila sam mu ruku, i eto - ispričala je svojevreme­no Sanja o svom nevernom dečku.

„Pronašla je u njegovom telefonu poruke koje je slao drugoj devojci i potpuno je poludela“, ispričao je izvor „Alo!“

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? „Sanja je danima u lošem stanju jer je mislila da je on muškarac pored kojeg će ostariti, kome će roditi decu“
„Sanja je danima u lošem stanju jer je mislila da je on muškarac pored kojeg će ostariti, kome će roditi decu“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia