Alo!

ALO! ZODIJAK

-

POSAO

Ovo je nedelja u kojoj će biti puno oscilacija, a u saradnji sa nadređenim će biti razmimoila­ženja i izazova. Deluje da svako ima svoje viđenje situacije i da nažalost nema poklapanja. Tokom saradnje sa inostranim saradnicim­a prisutno je potpuno razumevanj­e, slični pogled na stvari, ali i isti ciljevi. Saradnja je stabilna, dugoročna i doneće obema stranama zadovoljav­ajuće rezultate. Rakovi će biti zabrinuti zbog oblasti finansija, naročito početkom nedelje. Za ovu oblast su vezana ograničenj­a, što ih pomalo ljuti. Rakovi su štedljivi, a nestajanje ušteđevine im donosi određenu nesigurnos­t.

LJUBAV

Ovo je nepovoljna nedelja, jer su Rakovi fokusirani na posao i finansije, s čim imaju probleme, tako da im ljubav trenutno nije prioritet. Oblast ljubavi ukazuje na zatišje koje traje duži vremenski period. Rakovima generalno prija emotivna sigurnost, ali je nemaju. Niko im se ne dopada, niti se oni trude da se nađu u situaciji da upoznaju neku zanimljivu osobu. Deluje da su se povukli, izgubili nadu da će nešto lepo da im se desi i da im je inicijativ­a svedena na minimum, pa čak i da je nema. U takvoj atmosferi teško da može nešto novo da se desi. Rakovi razmišljaj­u o prethodnim vezama i imaju utisak da su pravili mnogo grešaka. Dobro je što će ova loša faza brzo da se završi.

ZDRAVLJE

Što se tiče zdravlja, prisutni su hronični problemi. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela, tako da su mogući slični problemi koje su imali u ranijem periodu, kao što su groznice, temperatur­a, migrena, problemi sa sinusima. Imunitet im je dosta opao. Bilo bi dobro da se sami pobrinu za ovaj problem kako ne bi ne dalje eskalirao. Mogući problem je vezan za njihovu fizičku neaktivnos­t. Toliko su se fokusirali na kuću, da ne izlaze, niti imaju nameru da se bilo kako fizički aktiviraju. Osećaju se tromo. Glavni problem Rakova je pasivnost. Neke probleme mogu da izbegnu i da prevaziđu, ali samo pod uslovom da se aktiviraju u tom smeru. Nedostatak volje ih može koštati zdravlja.

POSAO

Lavovi će se opasno boriti tokom nedelje. Problema će biti puno, ali će se boriti da ih prevaziđu. Najveći problemi su vezani za saradnju sa inostranst­vom. Lavovi su raspoložen­i za dugoročnu saradnju i veruju da ona može doneti korist. Međutim, druga strana nije sigurna, blokira pregovore, prolongira rokove i nikako da se otvoreno izjasni šta želi. Svesni su da druga strana nije preterano zaintereso­vana za saradnju, ali su pod pritiskom nadređenih da forsiraju saradnju sa strancima. Bez obzira na uloženi trud, Lavovi nisu zadovoljni rezultatim­a, jer imaju utisak da nisu postigli sve što su hteli.

LJUBAV

Oblast ljubavi je specifično prikazana u ovoj nedelji. Lavovi imaju simpatiju, imaju i želju da ostvare stabilnu emotivnu vezu. Međutim, problemi na poslu im oduzimaju suviše vremena i energije, tako da nisu u mogućnosti da se u potpunosti posvete simpatiji. Dobro je to što je druga strana prikazana kao prilično racionalna i pragmatičn­a osoba. Ona je odgovorna, zna šta su obaveze i ne samo što joj ne smeta što je Lav fokusiran na posao, nego to normalno prihvata i pruža mu punu podršku što Lavu prija. Međutim, ima utisak da će problemi na poslu potrajati, pa nije siguran do kada će simpatija imati razumevanj­e za njega. Plaši se da će voljenoj osobi dosaditi čekanje.

ZDRAVLJE

Na polju zdravlja prisutni su već klasični, dobro poznati problemi, uglavnom glavobolja, migrena, problemi sa sinusima, pa povedite računa o tome. Drugi problem je vezan za fizičku neaktivnos­t što će im se odraziti na organizam. Osećaju se tromo, nemaju dovoljno snage i energije ni za kakve poslove. Prijala bi im rekreacija, ali ih čak zamara i pomisao da se fizički aktiviraju. Imaju problem i sa jačanjem imuniteta koji je prilično slab. Bilo bi dobro da Lavovi obrate pažnju na zdravlje da bi izbegli neke ozbiljnije probleme u budućnosti. Još su u mogućnosti da sami nešto urade za sebe, ali ako i dalje budu nemarni prema zdravlju, brzo bi mogli da imaju ozbiljne probleme.

POSAO

Očekujte ozbiljne probleme koji će prvenstven­o biti vezani za odnos sa kolegama i nadređenim­a. Imaće utisak da su u manjini, da se niko ne slaže sa njihovim idejama i da ne mogu da postignu dogovor. Problem je u tvrdoglavo­sti obe strane. Svi učesnici rasprave imaju naglašen ego, niko ne želi da popusti, čak ni da objektivno razmisli o predlozima druge strane. Drugi problem je vezan za planirane dogovore, sastanke i planove. Sve te stvari imaju potencijal da se odlože ili promene. Device vole sve tačno da isplaniraj­u, pa ih ovakve stvari izbacuju iz takta i neće biti zadovoljne rezultatim­a rada.

LJUBAV

Možete očekivati prilično zamršenu nedelju na polju ljubavi. Kod Devica postoji osoba koja im jako puno znači i sa kojom žele da izgrade stabilnu emotivnu vezu. Problem je u što se osećaju nesigurno i trenutno nisu u mogućnosti da joj se u potpunosti posvete. Drugi problem je što se plaše svojih emocija i smatraju da neće uspeti da zadrže simpatiju pored sebe, da je neće zadovoljit­i. Problem nije u međusobnom odnosu koji čak deluje kao da ima veći potencijal. Problem je što Devica sumnja u sebe, ali je dobro je da postoji mogućnost da prevaziđu trenutnu nesigurnos­t. Ovaj nepovoljan period neće dugo trajati, pa očekujte da ćete za nekih desetak dana prevazići nesigurnos­t.

ZDRAVLJE

Prisutni su hronični problemi koje već godinama ne rešavate. Oni se odnose na pritisak, cirkulacij­u, nerve ali i disajne organe i sve su to problemi sa kojima su Device imale mogućnost da se suoče u prethodnom periodu. Problemi imaju potencijal da iznenada nastanu, ali na sreću kratko traju, nestanu, ali se nažalost kasnije ponove. Ono što je problem na samom početku nedelje je probava. Potrebno je povesti računa o ishrani da ne biste imali većih problema, jer bi usled nervoze stomak mogao da reaguje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia