Alo!

„Gadilo mi se da vodim ljubav u zatvoru“

Tokom izdržavanj­a kazne su se razveli Nenad Bujošević (51), kum Milorada Ulemeka Legije (52), Branko Berček (43), Dušan Maričić Gumar (50), Nenad Ilić Glavonja (46) i Leonid Leo Milivojevi­ć, osuđeni na kazne od 20 do 30 godina zatvora

- DANICA ĆURUVIJA

Rambo i Sanja su se razveli posle 20 godina braka. Ona je posle toga uplovila u vezu s drugim muškarcem, sa kojim je dobila ćerkicu.

Sporazuman razvod imao je i bivši pripadnik JSO Branko Berček (43), iz Loznice, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva Stambolića i atentata na Vuka Draškovića. On se isto sporazumno razveo 2011. od svoje supruge sa kojom ima ćerkicu od 13 i sina od 17 godina. Berček je u zatvoru 17 i po godina, od 2007. je u požarevačk­oj „Zabeli“, gde ga posećuju supruga, deca, roditelji i sestra.

Među prvima brak je pukao Dušanu Maričiću Gumaru (50), poslednjem komandantu JSO, osuđenom na 40 godina zbog ubistva Stambolića.

Jedna od supruga ispričala nam je da nije htela da ide u „ljubavnu sobu“, iako je na to imala pravo tri sata. - Ispred te prostorije za vreme boravka zatvorenik­a i njegovih partnerki bude stražar. Unutra je krevet, lavabo, posteljina… Kada sam videla sve to, povraćala sam. Nije mi bilo ni do čega, a kamoli do seksa. Neki od tih robijaša dovode i prostitutk­e, pa sama pomisao na to mi je budila gađenje - opisala nam je ona intimnu sobu u „Zabeli“.

- On se još na početku razveo od supruge, sa kojom ima odraslu ćerku. Njegova supruga je prodala njihov stan u Novom Sadu i kupila drugi. Zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazi, on dosta često boravi u Specijalno­j zatvorskoj bolnici u Beogradu, a onda ga vraćaju u „Zabelu“. On je psihički toliko pukao da čak ne prepoznaje ni rođake koji mu dođu u posetu. Obilazi ga brat, koji živi u Požarevcu - navodi izvor „Alo!“.

I Nenad Ilić Glavonja (46), osuđen na 30 godina, razveo se od supruge Marije, sa kojom ima sina od 20 godina i ćerku od 17 godina.

- On se razveo posle „Sablje“, negde 2005, dok je bio u CZ-U. Još je tada imao nesuglasic­e sa suprugom. Ona sada živi u Beogradu sa decom. Na lični zahtev je prebačen iz „Zabele“u zatvor u Padinskoj Skeli - dodaje naš sagovornik.

Leonid Leo Milivojevi­ć, koji izdržava kaznu od 30 godina, na početku svojih pritvorski­h dana rastao od žene, sa kojom je bio u vezi iz koje imaju ćerku.

- On je psihički labilan još od suđenja. Takođe je prebačen u Padinsku skelu - kaže naš sagovornik.

Duško Maričić se razveo davno. On je psihički toliko pukao da čak ne prepoznaje ni rođake koji mu dođu u posetu

IZVOR ALO!

 ??  ?? Dušan Maričić
Leonid Milivojevi­ć
Dušan Maričić Leonid Milivojevi­ć
 ??  ?? Sanja i Nenad Bujošević
Nenad Ilić
Sanja i Nenad Bujošević Nenad Ilić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia