Alo!

Bivši padobranac pao zbog prodaje droge!

- E. S.

U prvoj akciji uhapšeni su Vladimir Đ. (37) iz Pirota, Dragan. V. Vuk (56), Branislav S. (41) i Vladimir G. (38) iz Niša, dok je u drugoj uhapšen Joža A. G. (36) iz Niša

Srpski policajci, pripadnici Službe za borbu protiv organizova­nog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvo­m za organizova­ni kriminal i Bezbednosn­o-informativ­nom agencijom, u odvojenim akcijama na teritoriji Beograda i Niša, zaplenili su 4,6 kilograma heroina i uhapsili pet pripadnika dve organizova­ne kriminalne grupe.

U prvoj akciji uhapšeni su Vladimir Đ. (37) iz Pirota, Dragan. V. Vuk (56), Branislav S. (41) i Vladimir G. (38) iz Niša, dok je u drugoj uhapšen

Joža A. G. (36) iz Niša, zbog sumnje da su izvršili udruživanj­e radi prodaje narkotika. Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu preprodava­li heroin na teritorija­ma

Niša, Pirota i Beograda.

Vladimir Đ. se tereti da je organizova­o jednu kriminalnu grupu čiji su pripadnici Dragan V., Branislav S. i Vladimir G., a kod njih policija je pronašla četiri kilograma heroina.

Svi oni imaju debeo policijski dosije i staž na robiji.

- Vladimir je osuđivan za drogu, izašao je pre godinu i po dana sa izdržavanj­a kazne zatvora. Zanimljivo je da je hapšen sa majkom, i on je rodom iz Pirota, a sada živi u Nišu. Član grupe Dragan V. Vuk, bivši padobranac, takođe je osuđivan i hapšen zbog krijumčare­nja kokaina. Branislav S. je taksista kao i njegov kompanjon Vladimir G., koji je izašao pre mesec dana iz KPZ Niš, i on je takođe osuđivan zbog droge - rekao je naš izvor.

U drugoj akciji, u kojoj je zaplenjeno 600 grama heroina, uhapšen je Joža. G. osumnjičen da je organizova­o kriminalnu grupu za čija dva člana policija traga.

- Joža je široj javnosti poznat pod drugim prezimenom i vlasnik je dva ugostitelj­ska objekta. On je ranjen u jednom obračunu ispred KPZ Niš kada je telom zaštitio sinovca koji je imao devet godina. Jožin brat je osuđen na 35 godina robije zbog dvostrukog ubistva. On je osuđivan u inostranst­vu zbog trgovine narkoticim­a kaže je naš izvor.

 ??  ??
 ??  ?? Zaplenjeni heroin
Zaplenjeni heroin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia