Alo!

Mekoli prs’o s mozgom!

Džon Ledžend progovorio o tragičnom gubitku sina „Divim se snazi svoje supruge koju je pokazala u najtežim trenucima“, rekao je muzičar

- SONJA ANDRIĆ S. A.

Američki pevač Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen doživeli su veliku tragediju kada su, pre dve nedelje, izgubili sina na porođaju.

Krisi je tada objavila dirljivu fotografij­u iz bolničkog kreveta na kojoj se vidi kako sa suprugom grli mrtvog sina, a nedavno je američki pevač prvi put javno progovorio o tome.

Naime, samo dan nakon što je svoj nastup na dodeli nagrada „Billboard Music Awards“posvetio supruzi Krisi, Ledžend je na Instagramu objavio emotivnu poruku za svoju suprugu.

- Volim tebe i našu porodicu beskrajno, zajedno smo proživeli uspone i padove. Gledao sam te kako nosiš našu decu i divio sam se tvojoj snazi koju si pokazala u najtežim trenucima. Neverovata­n je dar doneti novi život na svet, mi smo iskusili čudo, snagu i radost ovoga dara, a sada smo duboko osetili njegovu krhkost - napisao je muzičar koji je na dodeli nagrada izveo pesmu „Never break“koju je posvetio svojoj supruzi.

- Napisao sam ovu pesmu jer verujem da ćemo se na ovoj zemlji zauvek držati za ruke i da ćemo zajedno proći kroz svaku suzu, svaki uspon i pad. To smo obećali jedno drugome na venčanju, a to nam je pokazao svaki izazov kroz koji smo prošli. Naša ljubav će ostati i nikada se nećemo slomiti - poručio je Ledžend i dodao: - Hvala svima koji su se molili za nas i slali nam reči utehe. Čuli smo toliko priča drugih roditelja koji su doživeli istu bol. To je klub u kojem niko ne želi biti, ali utešno je znati da nismo sami - zaključio je muzičar.

Mekoli Kalkin važi za jednog od najvećih ekscentrik­a u Holivudu, a nedavno je glumac pokazao i zašto je to tako. Naime, paparaci su fotografis­ali Kalkina dok je sa devojkom šetao svoje kućne ljubimce, a prizor je malo koga ostavio ravnodušni­m.

Dok je Mekolijeva devojka svog psa šetala na povocu, dotle je glumac svoju mačku vozio u kolicima za bebe.

Mačka je gotovo celu šetnju prespavala u kolicima i nije se obazirala na svog vlasnika, kojeg je očigledno mrzelo da svog ljubimca ponese u rukama. Inače, Mekoli se godinama borio sa zavisnošću o drogama, tabletama i alkoholu, zbog čega je ozbiljno bilo narušeno njegovo psihičko i fizičko zdravlje.

Podsetimo, holivudski glumac koji se proslavio u filmskom serijalu „Sam u kući“nedavno je napunio 40 godina.

- Ako hoćete da se osetite starim, pomislite samo na to da sam ja napunio 40 godina. Sada je vreme da upadnem u krizu srednjih godina. Mislim da ću se baviti surfovanje­m - poručio je Mekoli tada.

„Naša ljubav će ostati i nikada se nećemo slomiti“, Ledžend

 ??  ?? Poznati par sa preminulom bebom
Poznati par sa preminulom bebom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia