Alo!

U 163. derbiju!

„Momci su spremni da pokažu zašto se nalazimo na prvom mestu i obraduju Zvezdine navijače“, poručuje strateg crveno-belih

-

Zvezda će uraditi sve, pogotovo ja, da uđe u Ligu Evrope. Dao bih litar krvi za to.

Ovako je Dejan Stanković govorio posle eliminacij­e od Omonije u kvalifikac­ijama za Ligu šampiona, a uoči baraža za LE protiv Ararat-jermenije.

Mesec dana kasnije, na pitanje da li bi ponovo dao litar krvi za pobedu, ovog puta u 163. večitom derbiju (sutra u Humskoj,17), Zvezdin trener u intervjuu za „Alo!“ističe:

- Odgovor se ne razlikuje mnogo, svi znamo koliko pobeda u derbiju znači zvezdaškoj javnosti. U ovakvoj utakmici nema kalkulisan­ja, idemo da ostavimo poslednji atom snage i srce na terenu, verujemo da će to biti dovoljno da savladamo večitog rivala.

Prethodni derbi je za navijače bio razočarava­jući. Da li je to motiv više za vas da Zvezda pobedi ili predstavlj­a dodatni teret?

- Večiti derbi je meč za koji nije potreban dodatni motiv. Najveća utakmica u srpskom fudbalu, za koju žive svi navijači Crvene zvezde. Naši momci su spremni da pokažu zašto se nalazimo na prvom mestu Superlige Srbije i obraduju sve Zvezdine navijače. - Crvena zvezda je velika porodica, trudim se da sa

svakim igračem izgradim poseban odnos, što je preduslov za uspeh. Međutim, u svakom trenutku se zna ko se nalazi na kojoj poziciji, kad se radi profesiona­lizam je na visokom nivou. Najbitnije je da igrači imaju poverenja u mene, kao i ja u njih. Atmosfera je jedna od najbitniji­h stavki za postizanje dobrih rezultata, na čemu radimo svakodnevn­o.

Zvezda nikad nije osvojila četiri titule zaredom, da li biste voleli da vi

 ??  ?? Šef veruje u njih: Fudbaleri Crvene zvezde
Šef veruje u njih: Fudbaleri Crvene zvezde

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia