Alo!

Ludilo mozga: Đilasovci prolupali, tvrde da krizni štab nepostoji!

Predsednic­a Vlade Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar raskrinkal­i sve podmukle laži Marinike Tepić i ekipe opoziciona­ra

- J. Đ.

Raskrinkan­o bestidno laganje Đilasovih pulena! Ana Brnabić, predsednic­a Vlade Srbije, juče je oštro demantoval­a zlonamerne navode Marinike Tepić, potpredsed­nice stranke SSP-A Dragana Đilasa, da „krizni štab ne postoji“objavljuju­ći zaključak Vlade Srbije o njegovom osnivanju.

Uprkos tome što krizni štab za borbu protiv koronaviru­sa već mesecima danonoćno radi, što jasno vide svi građani Srbije, Marinika Tepić se drznula da kaže da uopšte ne postoji! Ne samo da je to napisala nego je još prozvala Vladu Srbije da objavi rešenje o imenovanju, rekavši da ni taj dokument ne postoji.

Iako je Vlada Srbije još 13. marta na svom sajtu zvanično objavila da je oformljen krizni štab, Tepićeva je napisala da je to „fantomski Vučićev štab“i rekla da je tužila premijerku Anu Brnabić zbog „laži i obmane“.

- Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevn­o laganje. Ne ’zaobilažen­je istine’, već drsko, otvoreno, bestidno laganje - navela je Ana Brnabić u objavi na svom Tviter nalogu u odgovoru Tepićevoj.

Uz tu objavu, premijerka je priložila i link koji upućuje na zaključak o obrazovanj­u kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, a koji je objavljen na sajtu Vlade Republike Srbije.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je ovim povodom rekao da bi bilo lepo da „za promenu vidimo Mariniku Tepić kako radi nešto konstruk

„Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i način vođenja politike. Drsko i svakodnevn­o laganje. Ne ’zaobilažen­je istine’, već drsko, otvoreno, bestidno laganje“, poručila je Ana Brnabić Tepićevoj

tivno i u interesu građana Srbije“, a ne, kako je naveo, isključivo svojih ličnih interesa i interesa „njenih tajkunskih patrona“.

Lončar je naveo da bi, kad bi neko Mariniku Tepić uzimao za ozbiljno, verovatno pomislio da je juče bio lep i sunčan dan jer se njoj sve češće priviđaju stvari, koje je besmisleno i opovrgavat­i“.

- No dobro je da postoji i neko poput nje, kome očajnička želja, a koja se graniči s agonijom, da se pošto-poto dokopa neke državne funkcije ne dozvoljava da makar ponekad predstavlj­a suvislu osobu. Izuzetak je samo blagajna Narodne skupštine, gde joj nije problem da podiže stotine hiljada dinara i mesecima posle rasformira­nja parlamenta - poručio je Lončar.

Mariniki Tepić se sve češće priviđaju stvari, koje je besmisleno i opovrgavat­i

ZLATIBOR LONČAR

 ??  ??
 ??  ?? Svaki dan nešto izmisli: Marinika Tepić
Svaki dan nešto izmisli: Marinika Tepić
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Dokaz da Marinika (opet) laže
Dokaz da Marinika (opet) laže
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia