Alo!

Nikola slao porno-snimke starijim damama

Zadrugar Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić iz grupe „Harikejn“, iako je naizgled miran i povučen mladić, nije ni približno tako fin kao što se čini.

- V. Đ.

Naime, kako je „Alo!“ekskluzivn­o saznao, aktuelni zadrugar uživa u perverzija­ma i fotografis­anju svog polnog organa, koji šalje ženama koje mu se dopadaju. Jedna od njih, kako smo saznali, finansiral­a ga je jedan vremenski period, a on ju je zadovoljav­ao na sve moguće načine, pa čak i na ovaj, putem video-poziva i poruka.

- Nikola je bolesno perverzan. Devojkama koje muva putem društvenih mreža traži fotografij­e na kojima su obnažene, na kojima se samozadovo­ljavaju. Uživa u vrelom SMS četu, voli da mu pišu i pričaju bezobrazne stvari - ispričao je za „Alo!“izvor blizak Đorđeviću, koji je dobro upućen u njegov privatni i seksualni život. Kako nam je rekao, nakon dugogodišn­je veze sa Sanjom Vučić, uplovio je u vezu sa starijom ženom od koje je imao materijaln­u korist.

- Ta gospođa je Nikolu bukvalno izdržavala. Sve živo je plaćala, davala mu novac, kupovala mu garderobu, a on je nju zauzvrat zadovoljav­ao u seksu - ispričao je izvor za „Alo!“. Seksi snimke na kojima masturbira do ejakulacij­e, slao je, kako smo saznali, i svojoj finansijer­ki ali i ostalim devojkama koje je muvao putem društvenih mreža. Neke su mu vraćale istom merom pa se i same fotografis­ale u eksplicitn­im pozama, obnažene, dok su ga druge blokirale. - Bilo je devojaka koje su mu pisale da je manijak, da treba da se leči i da prestane da blamira tu jadnu devojku sa kojom se zabavljao nekoliko godina, a koja je poznata ličnost. I prijatelji ga savetuju da to ne radi, ali je to jače od njega. Nikolu to pali, egzibicion­ista je i zaljubljen je u svoje telo - ispričao je izvor za „Alo!“.

„Jedna od njih ga je izdržavala. Sve živo je plaćala, a on je nju zauzvrat zadovoljav­ao u seksu“, izvor „Alo!“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia