Alo!

Ćerka Rosa je ispunjenje naših snova

Una i Stevan Piale ekskluzivn­o za „Alo!“progovoril­i o roditeljst­vu

- O. KONATAR

Trenutno najpopular­niji glumac mlađe generacije koji je zaludeo i staro i mlado ulogom u seriji „Igra sudbine” Stevan Piale 2020. godinu pamtiće po rođenju ćerkice Rose, a u ekskluzivn­om razgovoru za „Alo!“, njegova supruga Una i on otkrivaju koliko im je naslednica promenila život i svakodnevn­icu, ali i šta su poželeli u Novoj 2021. godini.

Radujete li se novogodišn­jim i božićnim praznicima?

Stevan: Sa Unom je euforija neizbežna. Volim njeno iskreno radovanje tokom praznika jer u njoj probude devojčicu od pet godina.

Una: Praznici su za mene vrhunac godine i radujem im se kao dete. Pokupila sam to iz svoje kuće i prenela u naš dom i jedva čekam da Rosa postane svesna, pa da zajedno započnemo neke naše tradicije.

Najveće pobede i porazi koje ste ostavili u 2020. godini?

Stevan: Oboma je najveća pobeda to što smo dobili ćerku Rosu, ali nije zanemralji­vo i to što sam konačno uspeo da se odmorim. Poraza i padova je bilo, ali ću se u ova teška vremena fokusirati na lepe stvari.

Una: Najveća pobeda je što sam pobedila strah od porođaja, a najveća greška je ta što sam slušala svaki savet o bebama.

Ko je zadužen za novogodišn­ju i božićnu trpezu?

Stevan: Nemam toliko vremena da se pridružim Uni u pripremi trpeze onako kako bih želeo, pa je ona zadužena za to i zaista uživa u tome. Ponekad napravimo kolače zajedno, ali uvek ispadne duplo bolje u mojoj izvedbi.

Una: Ovo što je rekao nema veze sa životom. Ne bi znao da upali rernu bez mene, ali mi je mnogo zabavnije da kuvam sa njim nego bez njega iako sve traje triput duže.

Koje želje niste ostvarili u 2020 godini, a po svaku cenu ćete ih pojuriti u sledećoj ?

Stevan: Želeo bih da ostvarim ulogu na filmu. Da snimimo pesmu „Yugo“, da „Čiča Mičino pozorište“dobije dom. Da Una tokom sledeće godine konačno spremi stan, i da zaigram za Crvenu zvezdu... Eto, skroman sam.

Una: Ostvarilo mi se sve što sam želela, ne želim ništa više. Neka ostane ovako kako jeste i biću zadovoljna.

Koliko vam je rođenje ćerkice promenilo svakodnevi­cu?

Stevan: Una je uglavnom bila kod kuće sa Rosom dok sam ja snimao i za nju se život mnogo više promenio. Sa Rosom je sve duplo bolje i zabavnije!

Una: Rosino rođenje značajno mi je promenilo svakodnevi­cu, ali manje nego što su mi to najavljiva­li prijatelji koji imaju decu. Rosa je jako dobra beba i čim smo preskočili sve početne poteškoće, ostalo je samo ono najlepše - maženje i druženje sa njom.

„Promenila nam je svakodnevn­icu, a najviše uživamo u maženju i druženju sa njom“, kaže bračni par

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia