Alo!

Albanci Trampu uvalili plaćenog ubicu! Finansira albanske partije na KIM

Albanska zajednica koja živi u Americi na poslednjim izborima podržala je Bajdena

- M. J.

Albanska zajednica u SAD je Donaldu Trampu podmetnula mafijaša i plaćenog ubicu Džona Alitea (59), koji je osumnjičen da je pre četiri godine na Vaskrs zapalio srpsku crkvu na Menhetnu. Alite, koji je poznat kao plaćeni ubica, zbog čega je na lošem glasu u Americi, pojavljiva­o se na Trampovim skupovima čime mu je nanosio štetu. Poslednji put viđen je u javnosti pre nekoliko dana i to tokom nereda u Kongresu u Vašingtonu kada je ubijeno četvoro, a povređeno više desetina ljudi.

Alite, jedan od vođa nereda u Vašingtonu, kaže da je Džozef Bajden korumpiran i da su izbori u SAD pokradeni. Ovaj plaćeni ubica, koji je više od dve decenije proveo u zatvoru, kaže da se ne bavi politikom ali da kao bivši mafijaš ume da prepozna kriminalne radnje koje su se, kako tvrdi, dešavale tokom izbornog procesa u Americi.

Albanska zajednica koja živi u Americi, posebno ona sa KIM, na poslednjim izborima podržala je Bajdena jer su Trampu posebno zamerali blagonaklo­n odnos prema Srbiji. Nezadovolj­ni Vašingtons­kim sporazumom, posebno u delu koji se odnosi na to šta Beograd treba da dobije, Albanci su listom glasali za Bajdena.

Albanski lobi je upravo zato Trampu podmetnuo Džona Alitea, vođu mafijaške grupe „Krvavi Albanci“iz Bronksa, koji je javno priznao da je u

Džon Alite je ogromno bogatstvo stekao tokom višedeceni­jske mafijaške karijere. Deo sredstava koja poseduje tajno šalje albanskim političkim strankama na KIM, posebno onima koje zastupaju desničarsk­e stavove.

Bio sam deo mafije i znam kako to funkcioniš­e

DŽON ALITE

svojoj kriminalno­j karijeri pucao u najmanje 50 osoba i da je ubio mnogo ljudi. Alite je na lošem glasu kod albanske i srpske zajednice u SAD i njegovo pojavljiva­nje na Trampovim

skupovima republikan­cima je obaralo rejting kod glasača koji su poreklom iz naših krajeva.

Alite je sa grupom Albanaca bio jedan od predvodnik­a nasilja u Kongresu gde je ubijeno četvoro, a povređeno više desetina ljudi.

- Bajden je komunista, on je korumpiran. Sve oko izbora je podvala. Sistem koji on zagovara je korumpiran. Bio sam deo mafije i znam kako to funkcioniš­e. Bajden igra po istom scenariju i po istim pravilima - kazao je Alite za ABC. Ovaj mafijaš, čije su ruke po sopstvenom priznanju krvave do lakata, kazao je da je za njega Donald Tramp simbol slobode i demokratij­e.

- Moju porodicu su u Albaniji progonili komunisti, bili su zatvarani. Bajden u SAD uvodi komunizam, hoće da je pretvori u komunistič­ku Kinu gde ne bismo smeli slobodno da govorimo - rekao je ovaj mafijaš.

Njegove slike sa nereda u Kongresu u Vašingtonu obišle su svet, a posebnu pažnju izazvale su na KIM i u Albaniji. Pozirao je ispred Kongresa u crvenoj dukserici na kojoj je crni dvoglavi orao.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia