Alo!

Moje unuče aee imati najzgodnij­u babu!

„Nemam nikakav problem s tim da me zovu ‘baka’, toliko sam srećna da mogu da me zovu kako hoće“, kaže Božinovska

- OLIVERA KONATAR

Mirko Šijan i Bojana Rodić postaće roditelji, a radosna vest je najviše obradovala buduću baku Gocu Božinovsku koja je ekskluzivn­o za „Alo!“podelila svoje prve utiske.

Ona kroz suze otkriva da Božić nije mogao da joj donese radosniji poklon, a vest da joj je snajka trudna saznala je na krajnje simpatičan način koji nikada neće zaboraviti.

- Vest da postajem baba saopštili su mi Bojana i moj Mirko. Upakovali su mi Bojanin pozitivan test za trudnoću u novogodišn­ju kesicu, a ja sam mislila da se radi o memorijsko­j kartici za čuvanje podataka jer se moj sin našalio da je to poklon. Zahvalila sam im i izgrdila ih što se troše na mene. Kada su počeli da se smeju, shvatila sam da se radi o nekoj šali, okrenula sam memorijsku karticu na drugu stranu i shvatila da se zapravo radi o testu za trudnoću i da stiže moje unuče. Nisam mogla da dođem sebi od sreće - priča Goca, kojoj ni najmanje neće smetati epitet „baka“.

- Sve u svoje vreme, a na sreću došlo je i to vreme da budem baka. Nemam nikakav problem s tim da me zovu „baka“, „baba“, toliko sam srećna da mogu da me zovu kako hoće. Moje unuče će imati najzgodnij­u baku, šta tu ima loše. Ne mogu večito ostati devojka, a da sam se ja pitala, odavno bih imala unučiće - navodi Božinovska, kojoj nije važno kog pola će biti njeno unuče.

- Neka bude šta god želi samo da mi se rodi živo i zdravo i da Bojana iznese trudnoću kako treba. To će biti moje mezimče i voleću ga do neba. Već ga volim, a nije ni rođeno. Nikada nisam ni bila od tih koji čvrsto žele muške naslednike, pogotovo što su Jelena i Zorana moj blagoslov i najveći dar od boga. Ništa mi ne bi falilo da dobijem unuku, iako Mirko sigurno priželjkuj­e sina sa kojim će biti najbolji drug. Svakako će, ako bog da, dobiti još mnogo dece, pa će biti i curica i dečaka koji će nemirno trčkarati po kući i praviti probleme baš kao on nekada - zaključuje Božinovska za „Alo!“.

„Upakovali su mi pozitivan test za trudnoću u novogodišn­ju kesicu, a ja sam mislila da se radi o memorijsko­j kartici“Goca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia