Alo!

Spisak prozvanih

- S. R.

Partizan je upalio motore. Drugi dan Božića crno-beli su započeli pripreme za prolećni deo sezone u kom je prevashodn­i cilj povratak pehara u Kupu Srbije i pokušaj da se ugrozi neprikosno­vena Crvena zvezda u trci za titulu.

Na spisku trenera Aleksandra Stanojević­a našlo se 36 igrača, a prvog dana priprema nije imao na raspolagan­ju sve pozvane, i to iz razloga što su neki dobili dozvolu za duži odmor.

Na okupljanju se od stranih igrača pojavio samo Maki Banjak, a ostali stranci dobili su slobodno do ponedeljka. Naravno, na spisku su i mladi igrači iz omladinske škole, koji će pokušati da se nametnu treneru Stanojević­u.

Strateg crno-belih je govor na startu priprema posebno usmerio na najmlađe prvotimce, one koji dolaze iz omladinske škole crno-belih i koji će tražiti šansu da se nametnu i budu deo tima od februara.

- Drago mi je da smo ponovo zajedno. Moram da primetim da imamo deset ili 11 igrača iz omladinske škole i to je i obavezujuć­e. Svi moramo zajedno da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče. Hoću da idemo u tom duhu, to je važnije od rezultata. Moraš da znaš da nosiš ovu gromadu od kluba. Svi moramo da budemo zajedno. Nema alibija, mi smo Partizan. Klub se bori zajedno, neko na terenu, neko van njega. Budite spremni na jak ritam koji ćemo imati i iznad svega da nosite grb Partizana. Svi moramo da budemo zahvalni što smo deo ove priče. Srećno svima i vidimo se na terenu poručio je Stanojević.

Crno-beli će raditi u Beogradu do 14. januara kada kreću put Turske na završni deo priprema.

Izvesno je da će spisak igrača za prolećni deo sezone biti značajno skraćen, što zbog činjenice da postoji mogućnost da nekoliko igrača napusti Partizan, što zbog slanja na pozajmicu mladih igrača u potrazi za većom minutažom.

Na Stanojević­evom spisku našlo se 36 igrača: Holender, Štulić, Bajbek, Jojić, Jović, F. Stevanović, Natko, Suma, Stojković, Asano, L. Marković, Čolić, Šćekić, Smiljanić, Zdjelar, Pavlović, Urošević, Obradović, Brežančić, Vujačić, Ostojić, S. Marković, Banjak, Miljković, Lutovac, Stojković, Popović, N. Stevanović, Živković, Petković, Vlahović, Milovanovi­ć, Baždar, Slavković i Pešukić.

 ??  ?? Pokrenuli motore: Fudbaleri Partizana na prvom treningu
Pokrenuli motore: Fudbaleri Partizana na prvom treningu
 ??  ?? Zajednička borba: Aleksandar Stanojević
Zajednička borba: Aleksandar Stanojević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia