Alo!

ANASTASIJA ODBIJA da snimi duet sa mnom!

„Rekla mi je da smatra kako još uvek nije vreme da zajedno otpevamo pesmu, jako je skromna“- kaže ona

- V. Đ.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je za „Alo!“otkrila da će se uskoro posvetiti radu na svom novom albumu, ali kako nam je tada rekla, ne želi da po svaku cenu snima pesme iza kojih ne stoji sto odsto. S druge strane, kako je priznala, na novom projektu neće biti duetske numere sa ćerkom Anastasijo­m što njihovi fanovi i te kako priželjkuj­u, jer mlada Ražnatović­eva ne želi da se „kači“za ime svoje majke.

Anastasija je dete za poželeti. Veljko je uvek bio nemiran, ali uvek lepo vaspitan

- Mlada je ona još uvek i potpuno je svesna da je na početku karijere. Ja ne obijam da nas dve snimimo duet, odbija ona. Nije do mene. Imala sam neku pesmu i kažem joj: „Super bi bilo da ti i ja snimimo duet“, a ona mi kaže: „Ne, mislim da još nije vreme“- rekla je Ceca.

Na pitanje kako savetuje Anastasiju i da li joj je ona najveći kritičar, Ceca je rekla:

- Kritična jesam, ali sam objektivna. Nisam u fazonu: „Divna si, to ti je sve fenomenaln­o i super“. Ne činim joj tako nikakvu uslugu. Kažem joj kad mi se ne sviđa kako je otpevala, kažem joj kada možeš bolje i zaista sluša jer ima apsolutno poverenje u mene. Kada je u gluvoj sobi i kada počne da prevrće očima, tačno znam da sam je udavila. I onda je pitam: „Da li ti to prevrćeš očima“, a ona kao „Ma ne. U redu je, opet ću“.

Mislim, majkina ćerka, i ja to isto radim kada sam u gluvoj sobi rekla je Ceca i priznala da je njena ćerka znatno mirnija od sina Veljka.

- Anastasija je dete za poželeti. Veljko je uvek bio nemiran, ali uvek lepo vaspitan, činjenica je. To mogu da kažem, baš me briga šta će ko da misli. Ali nemirnog duha, ne može da sedi mirno dva minuta. Anastasija je mirna, tiha... Ona je sve svojom mirnoćom dobijala odmah. A on kad krene „Želim, hoću, želim, hoću“, e onda ne može - rekla je Ražnatović­eva.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia