Alo!

Daj bilo koju vakcinu, samo da je amerièka!

Narodni poslanici jedva čekaju da budu pelcovani i za „Alo!“poručuju:

- D. R.

Narodni poslanici strpljivo čekaju da dođu na red da budu pelcovani! Iako su za „Alo!“poručili da će primiti onu vakcinu koja im bude namenjena, istakli su, ipak, da imaju najviše poverenja u američku nauku.

- Planiram da se vakcinišem čim to bude moguće i dođem na red. Što se tiče toga koju vakcinu bih najradije primio, imam najviše poverenja u američku nauku i tehnologij­u, ali ne bih imao problem ni sa bilo kojom drugom - poručio je Vladimir Marinković.

„Fajzerovu“vakcinu bi najradije odabrao Dragan Šormaz koji, zasad, ne planira da se vakciniše.

- Zdravo živim, imam jak imunitet. Ako zbog posla budem morao da primim vakcinu, onda ću primiti „Fajzerovu“, američku vakcinu. Nju će priznavati ceo svet, rusku neće niko - istakao je on.

Aleksandar Čotrić navodi da je „izvanredna stvar što je Srbija među retkim zemljama sveta koja sada ima i 'Fajzerovu' i rusku vakcinu, a imaće i 'Astrazenek­inu' i kinesku“.

- Iako su od kovida-19 obolela oba poslanika koji sede neposredno levo i desno do mene u parlamentu, nijednog trenutka se nisam uplašio. Ja nisam oboleo, jer se potvrdilo koliko je važno stalno nositi zaštitnu masku. Mislim da ima mnogo ugroženiji­h od mene koji bi trebalo da ranije prime vakcinu, a ja ću kada, i ako dođem na red. I ne bih birao vakcinu, nego onu koja mi bude namenjena - rekao je Čotrić. Za razliku od kolega iz poslaničke klupe, poslanik Vladimir Đukanović je kazao da ne planira da se vakciniše.

Ako zbog posla budem morao da primim vakcinu, onda ću primiti „Fajzerovu“, američku vakcinu. Nju će priznavati ceo svet, rusku neće niko

DRAGAN ŠORMAZ, poslanik

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia